DIGI anunţă Mobilizarea”, o nouă campanie de portare cu reduceri de 50%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campanie DIGI, ”Mobilizarea”.
Campanie DIGI, ”Mobilizarea”.

DIGI marchează începutul lunii februarie cu cea de-a doua ediţie a campaniei „Mobilizarea”. În perioada 1 februarie – 31 martie, clienţii noi şi existenţi, persoane fizice, primesc o ofertă la portarea în reţeaua mobilă DIGI, atât pentru cartele prepaid, cât şi pentru abonamente.

Astfel, cei care îşi portează numărul la DIGI pe durata campaniei, beneficiază de 50% reducere din valoarea facturii, timp de 6 luni, atât la contractarea tipului de abonament Optim Nelimitat, cât şi Optim 2, respectiv Optim 3, pentru o perioadă de 24 de luni. Reducerea se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă, iar cei interesaţi pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziţionarea unui telefon.

Clienţii care optează pentru abonamentul Optim Nelimitat au parte de beneficii nelimitate în ceea ce priveşte traficul de internet, minute în orice reţea naţională fixă şi mobilă, SMS-uri în reţeaua DIGI, 3000 de minute internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada, China şi UE, pentru convorbiri cu cei dragi, indiferent de distanţă.

Oferta poate fi activată atât pe site-ul DIGI, din pagina principală sau din contul de client, cât şi în punctele de prezenţă, prin intermediul reprezentanţilor de vânzări sau prin apel la serviciul Relaţii Clienţi.  

Clienţii noi, care nu deţin încă un serviciu DIGI şi doresc să contracteze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Optim Nelimitat, pot accesa site-ul DIGI, campania fiind disponibilă în pagina principală sau pot opta pentru oricare dintre posibilităţile de contractare menţionate anterior. În funcţie de numărul de abonamente Optim Nelimitat active la aceeaşi adresă, preţul final al abonamentului variază între 3-5 Euro/lună (TVA inclus).

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite