De Black Friday, DIGI reduce preţurile cu 50% pentru toate serviciile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Black Friday la DIGI.
Black Friday la DIGI.

DIGI anunţă o ofertă de neratat de Black Friday, cu reduceri de 50% din preţul abonamentelor, timp de 12 luni consecutive, pentru clienţii persoane fizice care contractează în cele patru zile de campanie un serviciu nou, activează o extraopţiune, efectuează un upgrade sau îşi portează numărul în reţeaua mobilă DIGI.

De această ofertă pot beneficia atât clienţii noi, cât şi cei existenţi şi este disponibilă online, pe site-ul DIGI.ro şi în magazinele DIGI.

Pe site-ul DIGI.ro, „Oaia neagră”, personajul principal al campaniei, îi aşteaptă pe clienţii existenţi şi noi, din 11 noiembrie, începând cu ora 20:00, iar din 12 noiembrie, aceştia se vor putea prezenta fizic în magazinele DIGI.

De asemenea, clienţii existenţi care optează pentru adăugarea unui serviciu sau a unei noi extraopţiuni ori aleg să-şi facă un upgrade se pot loga în contul de client DIGI.ro, secţiunea „Serviciile mele” şi în funcţie de modificarea dorită pot adăuga servicii noi, extraopţiuni sau upgrade-uri. Totodată, cei care optează pentru o vizită într-unul dintre magazinele DIGI vor primi cele mai bune soluţii de comunicaţii din partea reprezentanţilor de vânzări.

La portarea în reţeaua mobilă DIGI ai preţuri între 1 euro – 2,5 euro/lună (TVA inclus)

Clienţii existenţi sau noi care doresc un abonament avantajos de telefonie mobilă pot contracta unul sau mai multe pachete la jumătate de preţ din valoarea iniţială, pe durata campaniei de Black Friday. Astfel,  preţul redus poate varia între 1 euro - 2,5 euro/lună, timp de 12 luni. Tipurile de abonamente sunt disponibile pentru consultare pe pagina DIGI.ro.
Spre exemplu, cu abonamentul DIGI Mobil Optim Nelimitat clienţii beneficiază de minute nelimitate la nivel naţional, SMS-uri nelimitate în reţeaua DIGI, 3.000 de minute internaţionale şi date mobile nelimitate. Reţeaua mobilă DIGI are o acoperire de 99,5% din populaţia ţării cu servicii în tehnologia 3G (2G + 4G în anumite zone) şi de peste 98,1% din populaţie, la standarde 4G. În marile aglomerări urbane şi în mai multe zone cu trafic intens (Valea Prahovei şi litoralul românesc, zona Mamaia-Constanţa), DIGI a început din 2019 dezvoltarea reţelei 5G. 


Internet de mare viteză, Fiberlink 1000 Mbps, cu doar 20 lei/lună, TVA inclus

În funcţie de pachetul ales, clienţii existenţi şi noi care optează pentru serviciul de internet fix vor plăti lunar, cu preţ redus, doar 15 lei (TVA inclus) pentru Fiberlink 500 Mbps şi doar 20 lei (TVA inclus) pentru Fiberlink 1000 Mbps.

Oferte speciale pentru pachetele de televiziune şi extraopţiuni pe măsură

La pachetele de televiziune digitală şi analogică clienţii primesc, de asemenea, reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, timp de 12 luni, dacă se abonează pe durata celor 4 zile de campanie. Preţurile lunare reduse, în funcţie de configuraţia pachetului, sunt cuprinse între 13 lei şi 15 lei (TVA inclus).
Pachetul de televiziune Digitală permite conectarea mai multor televizoare în reţea şi oferă, pe lângă o calitate bună a imaginii şi a sunetului, o selecţie bogată de conţinuturi disponibile în cele până la 180 de canale, dintre care 48 în format HD, precum şi canalele TV proprii: Digi24, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4.

În plus, clienţii de televiziune pot adăuga una sau mai multe Extraopţiuni (4K, Film Now, HBO, Maxpak) pentru care vor plăti jumătate de preţ, timp de un an. Extraopţiunile se pot recepţiona doar dacă utilizatorul deţine un echipament digital compatibil cu pachetul TV Digital. În funcţie de televizor, se poate opta pentru un decodor sau pentru un modul CI+.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite