Cum recuperezi pozele de pe stick-uri USB şi carduri SD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stick-urile USB şi cardurile SD sunt cele mai bune medii pe care să stochezi, când doreşti ceva portabil şi rapid. Totuşi, cum recuperezi datele de pe ele când ai nevoie?

Pentru că este foarte posibil să te loveşti de un astfel de scenariu nefericit, e bine să ştii cum recuperezi imaginile de pe un SD card sau USB stick.

Cu toţii ştim măsurile de precauţie pe care trebuie să le urmezi pentru a nu risca coruperea datelor de pe un stick USB, hard disk extern sau SD card. E foarte simplu. Aveţi grijă să alegeţi în permanenţă ,,Safely remove” în dreapta jos, lângă ceas, în momentul în care vreţi să deconectaţi un stick USB sau hard disk extern de la un PC.

Pe un Mac, deschideţi Finder şi alegeţi eject din meniul contextual al respectivului dispozitiv. Când vine vorba de carduri SD dintr-un aparat foto, ideal ar fi să închideţi complet aparatul înainte de a încerca deconectarea acestora. Cu toate acestea, într-un număr semnificativ de scenarii, până şi cei care pricep foarte bine şi lucrează în domeniul IT de un număr semnificativ de ani, ignoră aceste particularităţi. Urmarea? Coruperea datelor.

Vezi toate detaliile despre cum recuperezi fişiere de pe carduri SD şi stick-uri USB

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite