Cum a devenit Bill Gates Moş Crăciun pentru o tânără de pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

An de an, site-ul Reddit organizează cea mai mare sesiune de Secret Santa din lume. Zeci de mii de utilizatori ai site-ului sunt "cuplaţi" şi îşi trimit cadouri reciproc. Anul acesta a fost mai norocos pentru o fată de pe Reddit, deoarece Moş Crăciun pentru ea a fost Bill Gates.

Fata a povestit pe Reddit că după ce s-a înscris a primit mesajul de confirmare în trei zile. Moş Crăciun îi luase adresa şi informaţiile pentru a-i trimite cadoul. Mai şocant pentru ea a fost când a primit avizul  poştal, iar cadoul ei avea trei kilograme.

"Primul lucru pe care l-am văzut a fost o vacă de pluş. Apoi am văzut mesajul - Către mine, de la Bill. Nu mi-am dat seama că e Bill Gates", scrie Rachel.

Ea s-a gândit că Bill e un nume prietenos care a încercat să treacă prin lista ei de dorinţe, plină de machiaj, ojă de unghii şi iPad-uri şi să afle ce şi-ar dori. Apoi, a deschis o felicitare şi şi-a dat seama că Bill donase către fundaţia Heifner International în numele ei.

Pachetul a mai conţinut cartea "Journeys of a Lifetime" de la National Geographic. I s-a părut cadoul perfect, deoarece îi plac călătoriile, iar pe profilul ei de Reddit se poate observa acest lucru. Evident, Bill îl studiase cu atenţie.

image

Apoi a apărut o poză ... cu al ei Moş Crăciun anonim care ţinea vaca de pluş şi mesajul către ea. Nu era orice Bill. Era Bill Gates.

"Stai. Holy Shit. Time out. M-a lovit. Toate cadourile erau de la Bill Gates. Niciodată nu mi-aş fi imaginat că voi primi ceva de la el şi chiar va face efortul de a se gândi ce cadou să-mi facă", a scris fata.

"Scuze pentru iPad-ul din lista mea de dorinţe. A fost ciudat", a încheiat Rachel.

image

Citiţi toată povestea pe Reddit.
 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite