Cosmote intoduce în oferă smartphone-uri dual SIM de la Acer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acer Liquid E2 Duo este disponibil la Cosmote
Acer Liquid E2 Duo este disponibil la Cosmote

Să deţii două telefoane mobile a devenit o practică obişnuită pentru mulţi oameni în prezent. Cosmote România îşi extinde portofoliul de smartphone-uri dual SIM şi introduce, în parteneriat cu Acer, noile Liquid Z3 Duo şi Liquid E2 Duo, special create pentru cei care nu vor să poarte două telefoane mobile în fiecare zi, se arată într-un comunicat remis „Adevărul“.

Noul Acer Liquid Z3 Duo are un display de 3,5 inci cu rezoluţie HVGA (480x320) şi este echipat cu un procesor dual-core de 1 GHz. Smartphone-ul are o cameră foto de 3MP şi o capacitate de stocare de 4GB care poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui card microSD. Memoria este de 512 RAM. Smartphone-urile din noua serie Liquid Z cântăresc 120 grame şi au baterie de 1.500 mAh care permite până la 6 ore de convorbire şi până la 450 ore de standby.

Acer Liquid E2 are un display qHD (960x540) IPS de 4,5 inci şi un procesor quad-core de 1,2 GHz care reacţionează instant la orice atingere. Liquid E2 Duo are o cameră foto de 8MP cu funcţii de HDR, Panorama, Beautification şi Smile Shot în timp real. De asemenea, camera foto are o funcţie de fotografiat continuu care permite utilizatorilor să realizeze fotografii în serie, precum şi Multi Angle Viewing, care oferă posibilitatea de a fotografia un obiect din unghiuri multiple. Acer Liquid E2 Duo cântăreşte 140 grame şi are o baterie de 2.000 mAh care permite până la 9 ore de convorbire şi până la 450 ore de standby.

Atât Acer Liquid Z3 Duo, cât şi Acer Liquid E2 Duo sunt disponibile în toate magazinele Cosmote şi Germanos pentru 1 leu cu abonamentul Cosmote Free L, încheiat  pe 2 ani.

Haide să discutăm, ne găseşti pe pagina Tech Adevărul de pe Facebook

acer z3 duo
acer z3 duo
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite