Cofondatorul Twitter rupe tăcerea după ce compania a fost preluată de Elon Musk: „Îmi cer iertare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Co-fondatorul Twitter și fostul CEO al companiei, Jack Dorsey, a rupt tăcerea legat de preluarea companiei de către Elon Musk și a vorbit despre demiterile în masă făcute de celebrul miliardar.

Co-fondatorul Twitter a rupt tăcerea legat de preluarea companiei de către Elon Musk FOTO EPA EFE
Co-fondatorul Twitter a rupt tăcerea legat de preluarea companiei de către Elon Musk FOTO EPA EFE

Jack Dorsey pare să îi dea dreptate lui Elon Musk pentru nevoia acestuia de a reduce forța de muncă a companiei, care ar pierde peste 4 milioane de dolari zilnic. Dorsey și-a cerut scuze pentru creșterea mult prea rapidă a personalului companiei. 

Într-o declarație pe internet, fostul CEO al Twitter a afirmat că personalul este puternic și rezistent și va găsi mereu o cale să iasă din această situație. El afirmat și că este conștient de faptul că oamenii sunt supărați pe el deoarece a crescut dimensiunea companiei mult prea repede, fapt pentru care s-a scuzat, relatează BBC.

Realizez că mulți sunt supărați pe mine. Dețin responsabilitatea pentru că toată lumea se află în această situație. Am crescut dimensiunea companiei prea repede. Îmi cer scuze pentru asta", a declarat Jack Dorsey. 

El a mai adăugat că le este recunoscător celor cu care a lucrat și că îi iubește chiar dacă nu se așteaptă ca sentimentul să fie reciproc vreodată.

Prin aceste declarații, Dorsey susține nevoia de concediere a unui număr foarte mare de personal din companie. Fostul CEO a susținut preluarea Twitter de către Elon Musk despre care a spus că este singura soluție în care are încredere și că această decizie este „calea cea bună".

Aproape jumătate din personalul Twitter este concediat, la doar o săptămână de la preluarea companei de către Elon Musk, printr-o achiziție ce se ridică la peste 44 de miliarde de dolari. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite