Citatele false ale unei anumite Marta Popescu sunt cel mai bun lucru de la Tony Poptămaş încoace

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un citat de la Dani Mocanu merge foarte bine pe această poză. FOTO orig. Marta Popescu Photography
Un citat de la Dani Mocanu merge foarte bine pe această poză. FOTO orig. Marta Popescu Photography

Sunt mulţi cei care publică truisme pe Facebook, iar Marta Popescu pare să fie această Tony Poptămaş a genului feminin. Din nefericire, numele îi este legat de nişte colaje false.

Nu ştiu cine este Marta Popescu şi cu ce se ocupă, dar există o pagină a ei cu photography în coadă, deci trebuie să fie fotografă. Am aflat însă de la site-ul Cultartes că şi fashionistă, şi model, şi influencer pe Facebook şi pe internetul românesc. Din nefericire, ea este şi generator de truisme. Sau preluator de truisme.

Le publică pe Facebook, face o captură după ele, apoi le lipeşte pe poze universal valabile. Şi a început azi să circule acest album semnat de Ionuţ Vlad şi intitulat „citate frumoase“. Niciun citat de acolo nu este al Martei, dar respectă regulile truismelor cu care ea şi-a obişnuit publicului - dacă acel public trebuia obişnuit cu ceva.

Un alt personaj celebru pe Facebook pentru ceea ce zice este Dani Mocanu, iar popularitatea lui printre iubitorii de citate a pornit de la fraza: „I-auzi ce întreabă liftul: unde să te mai duc, Danule, că eşti deasupra tuturor!“. A se vedea şi în poza de ilustrare a acestui articol că există un citat din Dani. Pe pagina lui sunt şi mai multe, de la diverse ocazii. Revenind la Marta, am cules de la Ionuţ Vlad câteva poze, iar restul sunt în albumul său de pe Facebook (cât or mai fi acolo, dacă nu i se cere să le şteargă).

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Unul şi cu unul fac doi. 

image

E plină lumea de oameni răi.

image

Nici nu mai contează ce e, când îţi intră între deşte.

marta popescu viral fals

Niciodată romantismul n-a fost mai explicit.

marta popescu viral fals
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite