Cine este noul CEO al Telekom România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul CEO Telekom Romania Vladan Pekovic

Vladan Pekovic, Director Executiv Tehnologie şi Informaţie, Telekom Romania, va prelua conducerea operaţiunilor din România, înlocuindu-l pe Miroslav Majoroš care îşi încheie mandatul.

Grupul de companii Telekom Romania anunţă numirea lui Vladan Pekovic în poziţia de CEO, începând cu data de 9.11.2020.  Vladan Pekovic (49 de ani) are o carieră internaţională acumulată pe pieţe din Europa, Africa, America Latina şi Statele Unite ale Americii, având peste 22 ani de experienţă în industria telecomunicaţiilor, în care s-a axat pe integrarea reţelelor şi a sistemelor IT, precum şi pe implementarea, dezvoltarea şi operarea celor mai complexe şi avansate reţele mobile şi fixe. 

Vladan Pekovic are, de asemenea, experienţă semnificativă în Telekom, cu un portofoliu variat de proiecte pe care le-a gestionat. Înainte de a se alătura echipei Telekom Romania în 2017, Vladan Pekovic a fost Director Executiv Tehnologie şi Informaţie în cadrul Crnogorski Telekom.

Din poziţia de Director Executiv Tehnologie şi Informaţie al Telekom Romania, a contribuit la digitalizarea şi îmbunătăţirea proceselor, expansiunea tehnologică şi simplificarea ofertelor, iar abordarea pe care a adoptat-o a condus la îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor.

Michael Tsamaz, Preşedinte şi CEO OTE Group şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Telekom Romania Communications S.A., a declarat: „Doresc să-i mulţumesc domnului Miroslav Majoroš pentru contribuţia sa valoroasă din ultimii cinci ani. Concentrat pe digitalizare, convergenţă şi mentalitate de creştere, acesta a obţinut o schimbare durabilă a afacerii într-o piaţă foarte competitivă cum este România.

Efortul constant şi angajamentul întregii echipe Telekom Romania au dus la transformarea semnificativă a companiei şi la performanţe îmbunătăţite. În acelaşi timp, mă bucur că domnul Vladan Pekovic va coordona operaţiunile din România şi sunt convins că va dezvolta în continuare operaţiunile fixe şi mobile ale companiei. Îi urez succes în noul său mandat de a conduce Telekom Romania, în beneficiul clienţilor, angajaţilor şi acţionarilor companiei.”

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite