Chinezii impresionează pe final de an: Meizu are telefon foarte bun la preţ mic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lumea se apropie de finalul anului, dar chinezii trag tare şi lansează dispozitive. Cel mai nou exemplu este Meizu M1 Note cu dotări bune şi preţ excelent.

După mai multe zvonuri pe marginea acestui subiect, noul  M1 Note a fost lansat oficial în China. Dintr-un punct de vedere, cel al coloritului şi al marginilor ecranului, pare inspirat într-un mod destul de evident dintr-un iPhone 5C supradimensionat. Cu toate acestea, e adevărat că aspectele interne şi externe ale gadgetului Meizu nu au nimic în comun cu telefonul creat de Apple.

Meizu M1 Note va intra în istorie ca fiind primul produs din seria Blue Charm a companiei. În acelaşi timp, va fi ieftin şi bun. La 5,5 inci diagonală a ecranului şi cu un display Full HD de tip IGZO, nu doar că va avea nişte unghiuri de vizualizare impecabile, dar densitatea de pixeli va fi de 400 ppi şi puterea luminoasă va fi cu mult peste media alternativelor din acelaşi spectru de preţ.

Gândiţi-vă doar la valoarea de 160 de dolari nesubvenţionată pentru 16GB. Pare incredibil, mai ales dacă aveţi în vedere configuraţia hardware.

<a href="http://playtech.ro/2014/meizu-m1-note-este-un-iphone-5c-nelansat-vreodata-de-apple-dar-mult-mai-ieftin/" target="_blank" rel="nofollow">Află de la Playtech totul despre acest smartphone</a>

TehnologiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite