Cele mai bune smartphone-uri mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulţi utiilizatori de smartphone-uri sunt melancolici după perioada în care device-urile lor nu aveau ecrane mai mari de 5 inci. Era epoca unui telefon de dimensiunea iPhone-ului. Între timp, norma s-a mutat către 5,5 - 6 inci. Vă prezentăm cele mai bune telefoane cu ecrane mici.

Sony Xperia Z3 Compact

E cel mai nou telefon mic şi e o apariţie surprinzătoare şi proaspătă pe piaţă. 

Are un ecran de 4,6 inci şi este rezistent la apă. Faţă de alte telefoane considerate în clasa mini, are o memorie RAM de 2 GB şi un procesor Snapdragon 801, destul de puternic pentru orice. 

Sony Xperia Z3 Compact are o cameră de 20,7 megapixeli, o cameră frontală de 2,2 megapixeli şi, în curând, va avea şi Android Lollipop. 

smartphone mici

Google Nexus 5

Regele telefoanelor simple şi performante rămâne Google Nexus 5. După cum îi spune şi numele, avem de-a face cu un ecran de fix 5 inci. 

Nexus 5 e un telefon robust, ieftin şi cu o autonomie destul de bună. De asemenea, are Android Lollipop pe ultima variantă. 

Ecranul este de 5 inci, camera foto este de 8 megapixeli, iar procesorul Snapdragon 800. E un telefon pe care-l recomandăm. 

smartphone mici

iPhone 5s

Nu putem uita acest telefon care rămâne în continuare foarte actual. Singurul său minus pe piaţa actuală e tocmai ecranul, care este de doar patru icni. 

iPhone 5s e elegant, are un senzor de amprentă şi e mic. El mai poate fi găsit la unele magazine online şi poate fi în continuare un telefon de top. 

Chiar şi pe iOS 8, ultimul sistem de operare de la Apple, iPhone 5s funcţionează foarte bine şi nu are întârzieri în folosirea zilnică. De asemenea, camera de 8 megapixeli livrează rezultate excelente, la fel ca şi camera secudară de 1,2 megapixeli. 

S-ar putea să-l găsiţi în continuare la preţuri de sub 2.000 de lei. 

smartphone mici
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite