Ce noutăţi vedem în Samsung Galaxy S6, cel mai aşteptat telefon al momentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acest preview pentru Samsung Galaxy S6 adună într-un singur loc toate zvonurile despre cel mai aşteptat smartphone al începutului de an.

Săptămâna aceasta, Samsung a redus numărul de teasere pentru Galaxy S6, dar a fost rândul operatorilor din Statele Unite ale Americii să ofere tot mai multe informaţii. John Legere, directorul T-Mobile, a publicat pe Twitter o imagine cu versiunea Edge a Galaxy S6, spunând că acesta va fi în oferta companiei pe care o conduce. Asemenea poze au ajuns pe Internet şi de la AT&T, şi de la Sprint. Astfel, a fost confirmată curbura ecranului.

Samsung Galaxy S6 va fi lansat pe 1 martie, înainte de Mobile World Congress din Barcelona, iar până atunci facem un preview la ceea ce vom vedea. Din toate zvonurile pe care Samsung, cu ştiinţă sau fără, le-a alimentat în ultima perioadă ştim cam ce va avea acest smartphone. Şi în mod cert vom vedea o versiune cu margini curbate, denumită Samsung Galaxy S6 Edge.

<a href="http://playtech.ro/2015/samsung-galaxy-s6-preview/" target="_blank" rel="nofollow">Află de la Playtech totul despre Samsung Galaxy S6</a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite