Ce maşini au căutat românii pe site-ul Autovit în 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autovit.ro este unul dintre cele mai populare site-uri de anunţuri auto din România, iar cei mai mulţi dintre conaţionali aleg să-şi achiziţioneze un autovehicul prin intermediul acestuia.

Cele mai căutate branduri de maşini pe Autovit.ro în 2018 au rămas Volkswagen (peste 55 milioane de afişări), BMW şi Audi. Din punct de vedere al modelului căutat, Volkswagen Passat a ţinut primul loc în clasament.

În ceea ce priveşte piaţa auto locală, aceasta a fost marcată în 2018 de câteva tendinţe care au contribuit la creşterea numărului de tranzacţii realizate: segmentul SUV a atins noi cote record pe piaţa maşinilor noi, iar înmatriculările de maşini electrice au fost de cinci ori mai mari decât în anul anterior.

Per total, înmatriculările de maşini rulate din import au rămas la o medie lunară de 39.000 de unităţi, iar reînmatriculările au fost şi mai mari, în jumătate dintre luni fiind depăşit pragul de 50.000 de unităţi.

Volkswagen, BMW şi Audi, cele mai căutate maşini pe Autovit.ro

În 2018, 70% dintre maşinile vândute pe Autovit.ro au fost de la dealeri autorizaţi, în timp ce restul, de 30%, au provenit de la persoane fizice.

Cele mai căutate branduri de maşini pe Autovit.ro au rămas Volkswagen (peste 55 milioane de afisări), BMW şi Audi.

Din punct de vedere al modelului căutat, Volkswagen Passat a ţinut primul loc în clasament (11 milioane de afişări), fiind urmat de Audi A4 şi BMW Seria 3.

studiu autovit 2018

Ce modele s-au vândut cel mai rapid

Dintre brandurile populare pe Autovit.ro, Dacia, Volkswagen şi Opel s-au vândut şi cel mai rapid. În medie, timpul de vânzare pentru modelele Dacia a fost de 17 zile, iar pentru celelalte două mărci de 19 zile.

Şi autoturismele BMW, Audi, Ford, Skoda sau Renault s-au vândut rapid, anunţurile pentru aceste branduri fiind publicate timp de 20 de zile, în medie.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri