Black Friday: Mai urmează un val de reduceri la Vodafone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Black Friday, mai bine zis „Red Friday“, a adus vânzări record în magazinele Vodafone din România, a declarat Andrea Rosini, Director Consumer Business Unit Vodafone România, în cadrul unui eveniment de presă.

Vodafone România a redeschis, marţi, magazinul din Băneasa Shopping City cu o nouă identitate vizuală, aliniată noilor tendinţe globale de design ale companiei.  

„Magazinul Vodafone din Băneasa, aflat în top 3 la vânzarea de smartphone-uri, îşi aşteaptă acum vizitatorii într-o suprafaţă mai mare şi cu o nouă identitate vizuală. Pentru clienţii noştri, va fi cu mult mai uşor să găsească cele mai bune oferte şi să testeze terminalele aflate în topul vânzărilor, împreună cu serviciile Vodafone“, a declarat Andrea Rosini, în cadrul evenimentului.

Directorul Vodafone a lăudat rezultatele înregistrate de companie cu prilejul campaniei „Red Friday“, spunând că numărul contractelor încheiate a fost „mai mult decât dublu“ faţă de cel înregistrat în zilele obişnuite.  

image

Cu acest prilej, Rosini a anunţat că, în perioada 4-7 decembrie, Vodafone va organiza Vodafone Sales Days. Astfel, cei care nu au reuşit să prindă ofertele de Red Friday vor avea ocazia să achiziţioneze smartphone-urile Samsung Galaxy S4 sau Blackberry Z30 la preţul de 0 euro, pentru abonamentul RED 59, pe doi ani. Şi Samsung Galaxy Express II poate fi cumpărat pentru 0 euro, împreună cu abonamentul RED 29 şi extraopţiunea Smartphone plus 300 MB, pe doi ani.

Vodafone are, în acest moment, 610 magazine exclusive, dintre care 200 sunt magazine proprii şi 410 sunt deţinute de parteneri. De curând, Vodafone a introdus Programul de Franzciză care se adresează „românilor cu iniţiativă, atraşi de domeniul inovator şi dinamic al comunicaţiilor mobile“. Vodafone are deja şapte magazine care operează în sistemul de franciză, iar alte şase vor fi deschise până la sfârşitul acestui an.

Programul de Franciză Vodafone este un model de business ce îmbină experienţa de retail Vodafone cu entuziasmul şi implicarea partenerilor francizaţi.  

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite