Bitdefender a prezentat în America noul gadget pentru protecţie contra hackerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania românească Bitdefender e prezentă la ediţia CES 2017 şi a prezentat în Statele Unite ale Americii noua versiune a dispozitivului BOX.

Bitdefender susţine că BOX oferă confidenţialitate completă şi anonimizarea datelor personale, şi protecţie împotriva programelor periculoase care vizează dispozitivele conectate la internet. Totodată, securizează toate terminalele cu acces la internet, de la console de jocuri la televizoare smart, termostate, camere de supraveghere sau becuri inteligente. Şi evaluează gradul de vulnerabilitate a reţelei pentru a identifica accesul neautorizat, furtul de date şi atacurile hackerilor

image

BOX a fost o premieră pentru industria securizării cibernetice dedicată consumatorilor obişnuiţi, iar Ciprian Istrate, vicepreşedinte al segmentului de produse consumer, Bitdefender, a explicat odată cu prezentarea de la CES 2017 a noii versiuni că gadgetul a fost conceput încă de acum patru ani. Primul model a fost lansat în 2015. Acesta a fost gândit pentru securizarea dispozitivelor din Internetul Lucrurilor, pe care tot mai mulţi oameni le vor avea în casă.

Noul BOX, disponibil în curând (vechiul model costă 130 de dolari, plus abonament Total Security), are un procesor dual core la 1,2GHz, o memorie RAM de 1GB, 4GB de stocare internă, WiFi pe 2,4GHz şi 5GHz, dar şi două intrări Ethernet. Ca software, sistemul de control al accesului la reţea permite utilizatorilor să supravegheze accesul la reţeaua familiei, în timp ce modulul de evaluare a vulnerabilităţilor alertează asupra incidentelor din reţea şi oferă recomandări pentru a reduce riscul unor atacuri cibernetice.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite