Bitdefender a lansat o soluție de securitate pentru companii, GravityZone Security for Mobile

0
Publicat:

Bitdefender a anunțat lansarea GravityZone Security for Mobile, soluție concepută pentru a furniza organizațiilor protecție împotriva amenințărilor la adresa dispozitivelor mobile și securitate avansată pentru dispozitivele Android, iOS și Chromebook, inclusiv pentru extensiile Chrome.

Bitdefender. FOTO Shutterstock
Bitdefender. FOTO Shutterstock

Noua soluție ajută companiile, furnizorii de servicii administrate (MSP) și clienții lor să obțină o vizibilitate sporită asupra amprentei și activității lor de pe mobile pentru a preveni, proteja, detecta și răspunde la atacurile cibernetice care vizează dispozitivele mobile, aplicațiile și sistemele de operare. 

Cu peste 6,8 miliarde de telefoane smart utilizate în întreaga lume, atacatorii dispun de multiple oportunități pentru a exploata vulnerabilități și a viza utilizatorii mai puțin vigilenți. Organizații din toate industriile sunt supuse unei presiuni din ce în ce mai mari de a adopta capabilități de securitate pentru telefoanele mobile, întrucât amenințările care vizează aceste dispozitive, în special atacurile de tip phishing, ransomware și zero-day continuă să se intensifice.  

Bitdefender GravityZone Security for Mobile permite organizațiilor să verifice aplicațiile, să monitorizeze starea dispozitivului, să se protejeze împotriva aplicațiilor periculoase și a atacurilor de tip phishing și multe altele, pentru a-și consolida securitatea cibernetică. 

Principalele funcționalități

- GravityZone for Mobile utilizează tehnologii de threat intelligence și machine learning pentru a detecta aplicațiile periculoase și amenințările cunoscute și necunoscute. Organizațiilor pot verifica aplicațiile mobile și monitoriza endpoint-uri pentru a se asigura că acestea îndeplinesc politicile de securitate implementate. Tehnologiile împotriva phishingului instalate pe dispozitiv protejează împotriva acestor atacuri fără a cauza încetiniri, iar controlul accesului la internet împiedică angajații să viziteze site-uri compromise.

- Detectează amenințări de rețea și monitorizează tactici și tehnici utilizate în evaluările de securitate MITRE ATT&CK. GravityZone for Mobile permite organizațiilor să prevină, să detecteze și să răspundă la amenințările de rețea de pe terminale mobile, precum încercări de impersonare (în cazul în care un atacator adună în secret informații despre sistemele informatice ale unei organizații), conexiuni de securitate slabe și factorul uman din cadrul atacurilor, în care atacatorii încearcă să intercepeteze codurile de autentificare în mai mulți pași trimise pe dispozitivele mobile.  

- Utilizatorii pot fi cu un pas înaintea vulnerabilităților care vizează dispozitivele mobile. GravityZone Security for Mobile oferă monitorizarea dispozitivului pentru vulnerabilități, criptare lipsă și dispozitive care nu mai pot fi actualizate. 

- Integrare cu soluții deja existente de securitate pentru mobil – GravityZone Security for Mobile se integrează în consola unificată Bitdefender GravityZone, permițând clienților să-și extindă securitatea dincolo de tradiționalele endpoint-uri și să beneficieze în același timp de un management centralizat de pe o singură platformă.  

- GravityZone Security for Mobile oferă o securitate bazată pe cloud, ușor de gestionat. Instalarea facilă permite implementarea în masă pe dispozitive mobile fără intervenția utilizatorului final, ceea ce face ca dispozitivele mobile ale angajaților să fie mai sigure în mod automat. 

- Organizațiile care activează în industrii reglementate trebuie să asigure confidențialitatea și securitatea dispozitivelor mobile ale angajaților și a aplicațiilor pe care aceștia le folosesc. GravityZone Security for Mobile oferă vizibilitate în timp real pentru verificarea aplicațiilor, identificarea comportamentului anormal în aplicație, avertismente pentru utilizatori asupra aplicațiilor nepermise și situații de risc precum izolarea aplicațiilor, dezactivarea WiFi/Bluetooth sau dezinstalarea extensiilor.

Disponibilitate  

GravityZone Security for Mobile este disponibil pentru soluțiile cloud Bitdefender GravityZone, inclusiv GravityZone Cloud MSP Security sau serviciul Bitdefender de detecție și răspuns de tip MDR.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite