Apple vrea să ajungă la tine în maşină. Compania angajează oameni care să lucreze la integrarea iOS în automobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Integrarea cu Siri le permite şoferilor să interacţioneze cu dispozitivele Apple fără să-şi ia ochii de la drum FOTO Engadget
Integrarea cu Siri le permite şoferilor să interacţioneze cu dispozitivele Apple fără să-şi ia ochii de la drum FOTO Engadget

Cei de la Apple vor ca produsele lor să fie pretutindeni: buzunare, genţi, ghiozdane, birouri şi, mai nou, maşini. Compania doreşte să angajeze mai mulţi oameni în echipa care se ocupă de dezvoltarea de software pentru maşini, potrivit Slashgear.

Câţiva producători au anunţat deja parteneriate cu Apple şi vor integra sistemul de operare iOS şi asistenta Siri în sistemel lor de entertainment. Se pare că ideea va prinde popularitate  deoarece Apple caută oameni care să lucreze la “servicii iOS pentru maşini”. Managerul proiectului va fi responsabil cu “integrarea şi testarea dispozitivelor iPod/iPhone/iPad în maşini”.

Integrarea software-ului Siri în sistemul de entertainment al modelului Chevrolet Sonic îi permite şoferului să controleze dispozitivele Apple fără să le atingă.

În prezent, gigantul din Cuopertino a semnat înţelegeri cu Chevrolet, Hyundai şi Honda. Săptămâna aceasta, Ferrari a anunţat că scaunele din spate ale modelului FF Coupe vor integra o câte o tabletă iPad Mini.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite