Apple va lansa în martie noul iPhone SE 2, deşi producţia a fost încetinită de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un mesaj trimis ieri investitorilor Apple a anunţat, pentru cea de-a doua oară în ultimii doi ani, că nu va îndeplini previziunile financiare pentru primul sfert al anului.

Principalul vinovat pentru acest lucru este virusul COVID-19, epidemia afectând producţia din fabricile chineze ale gigantului. Astfel, deşi cifrele obţinute în afara Chinei au fost foarte bune, acestea nu vor fi suficiente pentru a atinge veniturile prevăzute.

Cu toate acestea, Bloomberg spune că Apple nu va schimba data de lansare a lui iPhone SE 2 (sau iPhone 9), programată în luna martie. Telefonul ar urma să aibă aspectul unui iPhone 8, cu performanţele unui iPhone 11, datorită chipset-ului Bionic A13 care va fi utilizat, fiind urmaşul ”iPhone-ului ieftin”, aşa cum a fost poreclit iPhone SE.

Mai mult decât atât, compania din Cupertino ar pregăti şi un nou iPad Pro, cu un sistem de camere triplu, asemănător cu cel de pe iPhone 11 Pro şi un procesor mai rapid. Şi acesta ar urma să apară în prima jumătate a anului.

Problema principală a producătorului american ar urma să fie stocul limitat al acestor produse la lansarea lor. Nu ar fi însă o noutate, ţinând cont de faptul că AirPods Pro, căştile true wireless anunţate de Apple spre sfârşitul lui 2019, s-au confruntat deja cu astfel de probleme, mulţi clienţi fiind nevoiţi să aştepte până în 2020 pentru a le primi.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite