APLICAŢIA ZILEI AgingBooth, distracţie de petrecere care durează fix o oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AgingBooth are un efect hazliu aproximativ o oră
AgingBooth are un efect hazliu aproximativ o oră

Multe aplicaţii de pe tablete sau telefoane mobile sunt pur şi simplu nefolositoare. Unele sunt doar amuzante şi cu o notă discretă de bizarerie. Una dintre acestea este AgingBooth, de la firma Pivi&Co, un program bun pentru o distracţie de vreo 30 de minute.

 Ce face această aplicaţie? Cu ajutorul unor trăsături standard pe care le aplică imaginilor, îmbătrâneşte oamenii cu aproximativ 30 de ani. Dacă am fi cu adevărat pedanţi, ar trebui să spunem că nu este cu adevărat realistă, iar îmbătrânirea este mai mare decât în mod obişnuit.

Dar nu suntem. Încercăm să o judecăm drept ceea ce e, o aplicaţie de amuzament.

Noi am instalat-o pe o tabletă Asus Transformer Prime TF 201 şi  nu ne-am plicitisit de ea decât după vreo 30 de minute, timp în care un colţ al redacţiei a fost captat de către AgingBooth, iar toată lumea voia o poză introdusă în aplicaţie. Da, testând aplicaţia pe o tabletă am trecut prin chinurile şi jena de a face o fotografie cu un dispozitiv de 10 inci, dar în definitiv aplicaţia este excelentă pentru petreceri sau relaxare.

Vă avertizăm că vă veţi plictisi de ea după aproximativ o oră. Puteţi să o păstraţi în gadget, nu încurcă, dar nici nu vă va face mult bine. Pentru o zi relaxată, noi vă spunem să încercaţi AgingBooth şi poate toată suita de aplicaţii de la firma Pivi&Co, specializată în softuri care modifică fotografiile.  

Aplicaţa poate fi găsită în Play Store pentru Android şi AppStore pentru iOS, pentru Apple la preţul de un dolar. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite