AMD a anunțat a patra generație de procesoare AMD EPYC pentru servere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul evenimentului "together we advance data centers Virtualization", AMD a anunțat a patra generație de procesoare AMD EPYC pentru servere.

image

Noile procesoare AMD EPYC oferă performanță, eficiență energetică și o arhitectură de ultimă generație pentru cloud, întreprinderi și HPC.

  • De ce contează: Centrele de date moderne evoluează. În timp ce sistemele de cloud necesită mai multă performanță, scalabilitate și flexibilitate, costurile mai mari ale energiei cresc, de asemenea, spațiul centrelor de date este mai limitat și sporesc nevoia de soluții eficiente din punct de vedere energetic. Procesorul AMD EPYC de a 4-a generație a fost conceput pentru a răspunde acestor nevoi, permițând clienților:
  • Până la 2.8X mai multă performanță și până la 54 la sută mai puțin consum electric în comparație cu competiția
  • Sprijin pentru performanță și eficiență
  • Ajutor pentru păstrarea securității datelor
  • Cele mai recente caracteristici și arhitecturi din industrie
  • Un portofoliu în creștere de peste 300 de recorduri mondiale deținute de procesoarele AMD EPYC
  • Suport complet pentru un ecosistem software și hardware care acoperă o varietate de sarcini de lucru, inclusiv baze de date, virtualizare, AI/ML, HPC și multe altele.
  • Suportul Ecosistemului: Acoperind segmente de piață și aplicații diverse, procesoarele AMD EPYC de generația a 4-a sunt susținute de un ecosistem complet de cloud, enterprise, hardware și software. Numeroși parteneri cloud, software și OEM s-au alăturat AMD în timpul evenimentului pentru a-și arăta sprijinul, inclusiv Dell Technologies, Google Cloud, HPE, Lenovo, Microsoft, Oracle Cloud Infrastructure, Supermicro și VMware.

E vorba despre 18 procesoare cu un număr de nuclee cuprins între 16 și 96, TDP maxim de 400w și prețuri pornind de la circa 1000 de dolari și ajungând până la 11.000 de dolari.

Mai multe detalii în tabelul următor.

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite