SURPRINZĂTOR Şi-a invitat prietenii de pe Facebook la propria petrecere, dar a cauzat o revoltă de proporţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de oameni s-au adunat într-un oraş olandez şi au pornit o revoltă de proporţii după ce o invitaţie postată pe Facebook a devenit viral, informează Associated Press.  

Procurorul Hessel Schuth susţine că 34 de oameni au fost arestaţi vineri noapte şi sâmbătă dimineaţă şi vor fi judecaţi pentru tulburarea liniştii publice. Câteva persoane au fost rănite, însă nu a fost niciunul care să fi suferit răni grave.

Oraşul a luat-o razna”, spune primarul localităţii Haren din Olanda, situată la 185 de kilometri de Amsterdam. “O invitaţie nevinovată la o petrecere a condus la proteste ample, distrugere în masă şi răniri în mijlocul oraşului”, a precizat primarul.

Anchetatorii au afirmat că investigaţia iniţială a arătat că protestatarii erau extrem de violenţi, pregătiţi de confruntarea cu poliţiştii şi “
au căutat scandalul”.

Presa olandeză a relatat faptul că petrecerea era organizată în cinstea unei tinere de 16 ani care urmărea să invite câţiva prieteni în cadrul unei ceremonii restrânse, dar a devenit viral după ce aceasta a postat-o pe Facebook.

Unii dintre protestatarii din Haren purtau chiar tricouri inscripţionate cu textul : “
Project X Haren”, cu referire la filmul “Project X ” care spune povestea unei petreceri scăpate de sub control.

 

 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite