Ungaria: Obiectul zburător cilindric misterios care i-a înfierbântat pe pasionații de OZN | VIDEO

0
Publicat:

Obiectul de pe cer a fost filmat cu o dronă în Ungaria, în anul 2020, și are forma unei aeronave fără aripi.

Obiectul misterios filmat de drona în Ungaria FOTO: captură video
Obiectul misterios filmat de drona în Ungaria FOTO: captură video

Înregistrarea care a fost realizată în 2020, în Ungaria, a dezlănţuit entuziasmul pasionaţilor de OZN-uri, mai ales că ea surprinde un obiect în formă de cilindru.

Informația a fost dezvăluită însă în urmă cu câteva zile pe Reddit, relatează Paris Match, citată de News.ro.

”Această reacţie întârziată nu este deloc surprinzătoare, odată ce autorul înregistrării, Andras Horvath, era convins că n-a filmat nimic anormal Acest obiect cilindric filmat cu drona, care nu poate fi confundat deloc cu vreo pasăre sau vreun avion, traversează cerul cu mare viteză şi dispare în nori. Această secvenţă a fost filmată la Csobanka, un sat pitoresc înconjurat de munţi, în comitatul Pest, în nordul Ungariei. În imaginile mărite apare un obiect aparent metalic, fără aripi”, scrie news.ro.

Acest obiect se spune că ar corespunde unor descrieri făcute de americani şi canadieni, ca fiind o aeronavă  de formă cilindrică doborâtă în Yukon, la frontiera cu Alaska.

Doar că viteza și traiectoria acestuio obiect fimat nu corespunde unui balon spion.

”Cu toate acestea, imaginile nu sunt suficient de clare pentru ca să se privilegieze o terorie sau alta. Să fie, oare, vorba despre altă dronă?”, se întreabă specialiștii.

ȘtiințăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite