Românii le dau lecţii străinilor: Aceşti tineri ne arată că se poate obţine energie şi fără poluarea planetei

0
0

Tinerii inovatori ai României vor să reducă poluarea, arătând că se poate obţine energie şi fără a contamina mediul. Iată ce propun ei.

La Intel ISEF 2015, eveniment care adună cele mai luminate minţi tinere din întreaga lume, Playtech a stat de vorbă cu Andrei Dan Corbeanu, un licean care vrea să arate tuturor că potenţial pentru energie există în cele mai neaşteptate locuri. 

Andrei are 17 ani şi este elev la Colegiul Naţional Tudor Vianu din Capitală. Are ochii ageri şi mereu atenţi la tot ce se întâmplă în jur, ca şi cum ar încerca constant să prindă toate informaţiile din jurul său.

În faţa panoului de carton pe care este detaliată munca pe care el şi colegul său, Luca Florescu, au depus-o pe parcursul unui an, stă o invenţie stranie, dar familiară din anumite unghiuri. Este vorba despre un cub capabil să genereze energie din nu mai puţin de şase surse. 

<a href="http://playtech.ro/2015/doi-tineri-din-bucuresti-arata-intregii-lumi-ca-poate-exista-energie-si-fara-poluare/" target="_blank" rel="nofollow">Vezi la Playtech cum vor românii să producă energie fără poluare!</a>

Știință


Ultimele știri
Cele mai citite