SMS-uri de Sfântul Andrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SMS-uri de Sfântul Andrei. Ziua de 30 noiembrie, când este sărbătorit Sfântul Andrei, este o zi foarte importantă pentru români, peste 700.000 serbându-şi ziua de nume.

SMS-uri de Sfântul Andrei

- Adevărata frumuseţe vine din suflet şi încălzeşte lumea cu bunătatea, onestitatea şi compasiunea ei. Eşti o persoană cu adevărat specială şi îţi urez să ai parte de o zi minunată. La mulţi ani, Andrei/Andreea! 

- Să ai parte de dragoste şi fericire în viaţa. Sfântul Andrei e cu tine!

- Andrei/Andreea îţi urez să ai o viaţă frumoasă ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ţi fie curat ca neaua. Îţi urez o zi de neuitat şi un călduros La Mulţi Ani!

- Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit(ă) şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

- Ce bine că e ziua ta azi, pentru că am o scuză ca să îţi spun din nou cât de mult Te iubesc! … şi să îţi urez La Mulţi Ani!

- Cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri. Să fii iubită şi fericită în fiecare moment al vieţii tale. La Mulţi Ani!

- Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi să ai parte numai de zile senine şi insorite! La mulţi ani!

SMS-uri de Sfântul Andrei

- Cu ocazia zilei Sfântului Andrei, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

- Cu ocazia zilei tale onomastice îţi doresc să ai parte numai de lucruri bune: sănătate, iubire, bucurii şi momente frumoase alături de cei dragi. La mulţi ani de Sfântul Andrei!

- De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani!

- De ziua ta, o lume ne desparte, însă te simt aici, chiar dacă eşti departe. La mulţi ani, de la mare depărtare.

- La mulţi ani! Şi Sfântul Andrei sa te călăuzească mereu!

- Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi, să îţi aducă linişte şi pace si sa nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul tău vreodată. La mulţi ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

- Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasă!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite