Şi-a făcut un tatuaj la beţie, iar acum soţia l-a părăsit. Ce desen indecent a ales acest bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Marea Britanie, tatăl a patru copii, a fost părăsit de soţia lui din cauza unui tatuaj prost inspirat, pe care şi l-a făcut la beţie.

Stuart Valentino, un şofer de camion de 34 de ani, şi-a tatuat pe coapsa stângă un penis lung de aproximativ 16 cm. El spune că era beat când şi-a făcut tatuajul şi nu şi-a dat seama ce probleme va avea din cauza acestei decizii, scrie Daily Mail.

Soţia lui a divorţat, l-a dat afară din casă şi i-a interzis să mai meargă cu fetiţele lui la plajă sau la înot, pentru că tatuajul indecent ar fi vizibil. Mai mult, el se plânge că şi când merge singur la plajă se simte prost, pentru că desenul se vede chiar şi dintr-un şort.

image

Necazul lui a început după ce anul trecut, de crăciun, soţia lui, Samantha, i-a facut cadou un pistol pentru tatuaje. Din păcate, Stuart s-a îmbătat la o petrcere şi şi-a desenat acest tatuaj penibil, la sfatul unui prieten, care era şi el beat.

După un scandal care a durat 7 luni, cei doi soţi au divorţat. Stuart spune că nu şi-ar fi imaginat vreodată că o glumă proastă îi va distruge viaţa personală. În mod ironic, bărbatul este cunoscut pentru farsele pe care el le face altor prieteni şi familiei şi pe care le publică apoi pe YouTube.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite