Sfaturi despre cum să-ţi protejezi casa de vampirii energetici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Ştiţi din ce este compus câmpul energetic al familiei noastre? Din locul pe care este amplasată casa, care se hrăneşte cu energia emanată din adâncurile pământului, din energetica materialelor folosite la construcţia casei, din energia membrilor familiei şi ale animalelor de companie.

Mihail Platonov, autorul cărţii „€œVampirii şi donatorii casei. Secretele protecţiei energetice”, oferă sfaturi celor care cred în acest concept şi vor să-şi ferească locuinţa de energiile negative.

Pentru ca fiecare dintre noi să se simtă bine în propria casă, trebuie să aibă suficientă energie vitală, iar această energie să fie corect distribuită. Animalele de casă menţin energetică locuinţei la nivelul care ne este necesar nouă, oamenilor.   

Forţele necurate sunt atrase de resturile de mâncare, în special carnea alterată şi, dacă aţi lăsat peste noapte pe masă, în chiuvetă sau chiar în coşul de gunoi firimituri, resturi de mâncare, să ştiţi că se vor delecta cu ele nu numai muştele şi gândacii de bucătărie, ci şi alte creaturi, din altă lume. De aceea păstraţi-vă întotdeauna vasele curate, dacă nu vreţi ca aceste creaturi să se stabilească în casa voastră sau, şi mai rău, în corpul vostru, tulburandu-vă astfel echilibrul energetic.


Pentru a vă proteja pe voi şi casa voastră de invazia entităţilor negative trebuie să fiţi mereu curaţi şi să menţineţi curată locuinţa.
    
Încercaţi să vă tundeţi măcar o dată pe lună (urmăriţi fazele lunii), deoarece în vârful firelor de păr se acumulează murdăria energetică, de care nu veţi reuşi să scăpaţi doar spălându-vă pe cap. Aruncaţi imediat părul tuns sau, şi mai bine, ardeţi-l.
   
Ştergeţi des oglinzile din casă, deoarece prin ele iese energia negativă. 

Citeşte continuare pe sfatulparintilor.ro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite