Şcoala din India unde profesorii trebuie să fie de două ori mai vigilenţi: un număr incredibil de gemeni a populat unitatea de învăţământ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O şcoală din sudul Indiei are o caracteristică pe cât de interesantă, pe atât de aparte: mulţi dintre copiii care învaţă acolo sunt fraţi gemeni.

Şcoala englezească Camford din statul indian Andhra Pradesh, ai cărei elevi au vârste cuprinse între 4 şi 16 ani, are un număr mare de elevi gemeni înscrişi. Astfel, potrivit publicaţiei Daily Mail, la „şcoala de gemeni” învaţă în prezent 28 de perechi de fraţi gemeni. Este doar o coincidenţă, potrivit oficialilor şcolii, care spun că nu încurajează prin nicio politică specială înscrierea gemenilor la această şcoală. Pe deasupra, spre ghinionul profesorilor care îi deosebesc cu dificultate uneori, gemenii merg la şcoala din oraşul Chittoor îmbrăcaţi la fel.

„Aceşti gemeni învaţă de la clasa I până la liceu aici, şi aceasta reprezintă o caracteristică unică. Totul a început în urmă cu câţiva ani, când am identificat 16 perechi de gemeni în şcoală”, a declarat purtătorul de cuvânt al şcolii cu 1070 de elevi, C. Mahesh. Printre numeroasele perechi de gemeni se numără şi şase perechi de gemeni de ambele sexe şi, de asemenea, perechi de gemeni neidentici. În afara perechilor de gemeni de ambele sexe, şcoala mai are şi 10 perechi de gemene şi 12 de băieţi gemeni.  

Şcoala s-a hotărât să celebreze această trăsătură unică prin organizarea unui eveniment special dedicate gemenilor, o zi a lor în care conducerea şcolii, alături de gemeni, au sărbătorit particularitatea unităţii de învăţământ. Potrivit oficialilor şcolii, a devenit deja o tradiţie ca şcoala să aibă elevi gemeni, iar părinţii care au nou-născuţi gemeni se gândesc în perspectivă la momentul în care îi vor înscrie pe aceştia tot la „şcoala de gemeni”.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite