Scenariu de film. Un chinez răpit în urmă cu 32 de ani a fost găsit. Cum au reuşit autorităţile să ajungă la el VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat răpit când avea doar 2 ani a fost reunit cu familia sa biologică, datorită tehnologiei de recunoaştere facială.

Mao Yin a fost luat de lângă părinţii săi în 1988, când avea doar 2 ani, fiind răpit din faţa unui hotel din oraşul chinez Xi'an, în provincia Shaanxi. A fost apoi vândut unui cuplu fără copii din provincia Sichuan.

Disperaţi, părinţii l-au căutat peste tot în ţară, iar mama sa a distribuit peste 100.000 de pliante, dar fără folos, relatează BBC. 

Mai Yin a fost crescut de părinţii adoptivi sub numele Gu Ningning, fără să ştie că părinţii săi biologici l-au căutat vreme de 30 de ani.

Cazul a fost însă rezolvat după 32 de ani, dar autorităţile au anunţat că încă investighează răpirea şi nu pot da informaţii despre părinţii adoptivi. 

 În aprilie 2020, poliţia din  Xian a primit un pont că un bărbat din provincia Sichuan a cumpărat un copil provenit din Sahhnxi la finalul anilor ’80, potrivit agenţie de stat Xinhua. 

Poliţia a folosit tehnologia de recunoaştere facială pentru a analiza o fotografie veche a lui Mao şi a obţinut o imagine simulată cu acesta devenit adult. Ulterior, fotografia a fost comparată cu imaginile din baza de date naţională.

Acesta şi-a reîntalnit părinţii în urma unui test ADN, care se aplică tuturor copiilor adoptaţi.

ADN-ul este apoi comparat cu cel al persoanelor care au reclamat în trecut răpirea unui copil.

În urma testului, Xiao Ji şi-a reîntalnit părinţii naturali, însă a spus că doreşte să menţină relaţia cu ambele familii.

Parinţii adoptivi ai barbatului le-au spus poliţiştilor ca nu au avut nici cea mai vaga idee ca acesta a fost răpit şi că cel care le-a vândut copilul a pretins că este al lui şi că nu-l poate întreţine. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite