Primul cinematograf acvatic din ţară îşi deschide porţile în Bucureşti: în ce va consta inedita experienţă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Vineri seară, 27 mai, Therme Bucureşti va deschide porţile pentru primul cinematograf acvatic din România. Începând cu ora 20.00, bucureştenii vor avea parte de o experienţă neconvenţională.

O selecţie inedită de filme scurte internaţionale va fi proiectată pe un ecran suspendat, iar spectatorii se vor bucura de ele din piscină, printre reprize de înot şi relaxare. Acesta este rezumatul experienţei inedite pe care bucureştenii se vor putea bucura mâine seară, 27 mai, începând cu ora 20.00.

Marea Evadare, tematica evenimentului, se traduce într-o selecţie de 11 scurtmetraje cu destinaţie de vacanţă, cu eroi care au parte de cele mai aventuroase călătorii, fie că e vorba de ţări exotice, colţuri urbane necunoscute sau o piscină cu invitaţie la visare. În cadrul proiecţiilor, spectatorii vor descoperi comedia savuroasă Călătorie de afaceri, film realizat în Marea Britanie şi Franţa în 2008, nominalizată la BAFTA şi premiată la Toronto Film Festival, ce spune povestea unui om de afaceri părăsit de iubită, care ar face orice pentru o escapadă.

Tot din program face parte şi filmul britanic din 2010 Dragoste la prima vedere, premiat la Aspen Shortsfest şi Raindance Film Festival, care aminteşte că iubirea e singura evadare ce nu expiră niciodată. Piscina din mijlocul unui oraş gălăgios este premisa scurtmetrajului Piscina albastră, un film muzical realizat de Alexandra Hetmerova în Cehia, în 2010. 

Seara de Pool Cinema va începe cu un eveniment muzical pregătit de mai mulţi DJ de la nicecream.fm, pe vibraţii dance, groove şi funk, care va introduce publicul în atmosfera Marii Evadări din filme scurte. Programul de scurtmetraje începe de la ora 21.30 şi se termină la ora 00.00, urmând să fie încheiat de o ultimă repriză muzicală. 

Spectatorii sunt sfătuiţi să vină pregătiţi cu tot „kitul” necesar experienţei Pool Cinema, din care să nu lipsească costumul, şlapii şi halatul de baie, absolut necesare pentru a intra în cinematograful acvatic. Proiecţiile vor avea loc în zona The Palm a Therme Bucureşti.

Accesul la Pool Cinema se face în baza tarifului de intrare la Therme Bucureşti, iar spectatorii îşi pot alege „biletul” la cinema în funcţie de locul pe care-l doresc – în piscină (zona The Palm), în saune (zona Elysium). Mai multe detalii despre tarifele de acces la Therme Bucureşti se regăsesc pe site-ul centrului de relaxare.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite