Povestea stagiarei seduse de John F. Kennedy, spusă chiar de aceasta: „Mi-a cerut să fac sex oral cu consilierul lui!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mimi Alford, la 69 de ani
Mimi Alford, la 69 de ani

Mimi Alford era stagiară la Casa Albă în vara anului 1962, când a fost invitată să se întâlnească cu preşedintele în funcție, John F. Kennedy. În premieră, povestea tinerei seduse de liderul american este dezvăluită la persoana I în paginile unui cotidian britanic.

„Niciodată în fanteziile mele adolescentine nu mi-am imaginat că prima mea experiență sexuală va fi cu un bărbat mai în vârstă, cu atât mai puțin unul din gereația părinților mei. Și totuși, în cea de-a patra zi ca stagiară pe timpul verii la biroul de presă al Casei Albe, președintele John F. Kennedy m-a dezvirginat. Experiența a fost atât de neașteptată, chiar ireală, că de multe ori apoi, în timp ce eram dusă acasă într-o limuzină, mă întrebam dacă nu cumva totul a fost un vis”, povestește Mimi Alford, acum în vârstă de 69 de ani.

Tânăra a fost invitată să înoate  în piscina Casei Albe, iunde s-a întâlnit pentru câteva clipe cu JFK. Surprinzător pentru ea, mărturisește Mimi, șeful de stat îi știa numele. Câteva ore mai târziu, Dave Powers, unul dintre consilierii președintelui american, a invitat-o să bea ceva cu câțiva membri ai staff-ului într-o zonă privată a reședinței lui JFK.

Kennedy a apărut câteva minute mai târziu când tânăra tocmai servea un daiquiri. A invitat-o într-un tur privat al Casei Albe şi a dus-o în dormitorul lui Jackie Kennedy. Acolo, tânăra povestește că John F. Kennedy a împins-o pe patul soției sale, i-a desfăcut cămașa și a început să-i mângâie sânii. ”Apoi mi-a scos lenjeria. M-a întrebat dacă sunt bine atunci când a văzut că opun puțină rezistență. I-am spus că da și apoi m-a întrebat dacă am mai făcut asta vreodată. I-am spus că nu și m-a întrebat din nou dacă sunt bine. Am dat din cap că da”, povestește Mimi. 

După ce actul sexual a luat sfârșit, JFK a sfătuit-o să se aranjeze puțin în baia prezidențială, apoi s-au întors în salonul unde ar mai fi trebuit să fie ceilalți membri ai staff-ului invitați la un pahar. Nu mai era nimeni. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, Kennedy a cerut o mașină pentru tânăra sa stagiară.

Aventura abia începea însă. Mimi povestește că întreaga vară și-a petrecut-o înotând în piscină cu președintele SUA, după care aștepta să fie chemată în dormitorul lui. De altfel, fosta stagiară de la Casa Albă susține că nici nu-și mai folosea propriul ei dormitor, petrecându-și toate nopțile alături de bărbatul pe atunci de 45 de ani cu abdomen plat.

Uneori era mai tandru, seducător chiar., alteori nu avea timp de preludii. Încet-încet în mintea mea a dispărut ideea absurdității relației noastre”, mai spune Mimi. JFK avea și o latură jucăușă. Își adora rățuștele de cauciuc primite cadou de la un prieten. Împreună cu Mimi le-a pus nume și le puneau să facă întrecere în cadă.

„Îmi împrumutase o bluză de pijama de-a sa din bumbac, albastră. De multe ori mă trezeam lângă el în timp ce își lua micul dejun și citea ziarele. M-a învățat să-i fac omletă așa cum îi plăcea lui. Serviciile Secrete știau că sunt acolo și nu am simțit niciodată nevoia să mă furișez”, mai povestește femeia acum în vârstă de 69 de ani.Chiar și în cele mai intime momente, Mimi îi spunea lui JFK ”domnule președinte”, considerând că a-l numi altfel ar fi fost o lipsa de respect.

Un episod mai puțin fericit al relației de 18 luni dintre cei doi a fost când Kennedy i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale orale cu Dave Powers. ”Ne bălăceam în piscină când Președintele mi-a spus: Dave arată puțin tensionat. Te ocupi de el, te rog?. Am știut că îmi cere să fac sex oral. Nu-mi pot explica de ce, dar am făcut-o, spre rușinea mea nu am putut să spun nu. (...) În timp ce plecam de la piscină, l-am auyit pe Dave spunându-i: Nu ar fi trebuit să-i ceri asta. Iar Președintele i-a răspuns: Știu, știu”, a povestit Mimi. În ciuda aparentelor regrete ale lui JFK, americanca povestește că liderul de stat i-a cerut să repete acest ”serviciu” câteva luni mai târziu, în timp ce se afla în Biroul Oval. De data aceasta, ”beneficiarul” ar fi trebuit să fie Teddy, fratele mai mic al lui JFK. Mimi s-a înfuriat și a răspuns: ”Cred că glumiți! Sub nicio formă, domnule Președinte!”.

Extrasele publicate de cotidianul britanic ”Daily Mail” fac parte din volumul de memorii scris de Mimi Alford - "Once upon a secret: my affair with President John F. Kennedy and its aftermath" - „A fost odată un secret: relaţia mea cu preşedintele John F. Kennedy şi urmările”.

Tânăra s-a văzut ultima dată cu preşedintele pe 15 noiembrie 1963, cu o săptămână înainte ca acesta să fie asasinat la Dallas.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite