Povestea emoționantă a unei femei în vârstă de 101 ani, evacuată din propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Texana Hollis, în luna septembrie, după ce fusese evacuată FOTO: Captură „The Huffington Post”
Texana Hollis, în luna septembrie, după ce fusese evacuată FOTO: Captură „The Huffington Post”

Texana Hallis, o americancă de 101 ani din Detroit, a fost evacuată din casa ei în septembrie anul trecut, după ce fiul ei, Warren, în vârstă de 65 de ani, nu a mai reușit să plătească taxele datorate statului, relatează publicația „The Huffington Post”.

Bătrâna a privit de pe aleea din fața casei cum muncitorii îi scoteau mobila și lucrurile strânse într-o viață. Hallis a cedat fizic după ce a fost evacuată și ajuns la spital. Povestea ei a impresionat autoritățile americane, care i-au permis femeii să se întoarcă în locuința pe care o avea de 60 de ani. Totuși, acest lucru a fost imposibil, deoarece locuința era într-o stare precară.

Câteva luni mai târziu, Mitch Albom, un popular scriitor american care locuiește în Detroit, a cumpărat cu 100 de dolari casa bătrânei de la Departamentul american de Locuințe. Prin organizația de caritate pe care o conduce, el s-a implicat mai departe în campania de readucere acasă a bătrânei. Astfel, prin organizație s-au investit peste 20.000 de dolari, reprezentând în special materiale de construcție. Casa femeii, cumpărată de soțul ei imediat după cel de-al DOilea Război Mondial, a fost complet reabiliată, iar acum, după jumătate de an de la evacuare, Hallis s-a întoars acasă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite