Pagina de Facebook: „Comunic mai uşor cu cei care mă apreciază“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Giulia Anghelescu spune că reţeaua o ajută să aibă o relaţie mai strânsă cu prietenii. Vezi cum a răspuns vedeta la Chestionarul lui Zuckerberg.

1 Cum ai ajuns pe Facebook?

Eu am folosit mereu reţelele sociale, am fost mare fan Twitter, cont pe care îl am de patru ani. Facebook folosesc de doi ani şi jumătate. Online-ul capătă din ce în ce mai multă putere şi atunci nu am cum să nu fiu atentă la ce se întâmplă.

2 Cu ce ţi-a schimbat viaţa această reţea?

Nu mi-a schimbat viaţa. Dar mă ajută să îmi promovez melodiile, să discut cu cei care apreciază muzica mea. Public poze din şedinţe foto, îmi lansez piesele. Relaţia mea cu cei care mă apreciază a devenit într-un fel mai strânsă şi îmi este mai uşor să comunic cu ei.

3 Cât timp petreci zilnic pe Facebook?

Dacă ar fi să fac o medie, cred că în jur de o oră. În general sunt pe Facebook în timpul emisiei de la ProFM, iar între intervenţiile de pe radio mai arunc un ochi pe site să văd ce se întâmplă.

4 Cum arată o zi perfectă pe Facebook?

Păi, când citeşti o glumă bună sau când vezi poze cu oameni dragi care sunt la distanţă. Sau pur şi simplu atunci când cineva îţi lasă un comentariu care îţi smulge un zâmbet.

5 Câţi prieteni (fani) ai în listă? Dar în realitate?

Pe contul de prieteni am deja maximum, 5.000, şi mai am un fan page, care are peste 18.000 de like‑uri şi tot creşte. Prietenii mei sunt puţini, şapte la număr.

6 Cum ai vrea să fii percepută de prietenii tăi virtuali?

Sinceră, şi până acum nu am avut plângeri. Tocmai aceasta este ideea: dacă tot ai ocazia să poţi păstra legătura cu atâţia oameni, de ce să nu o faci? În felul acesta, informaţiile despre tine nu mai pot fi denaturate. De multe ori apar ştiri care nu au legătură cu ce fac eu, multe exagerate. Pe Facebook pot da singură un drept la replică şi cei interesaţi de subiect pot afla care este de fapt adevărul.

7 Ai în lista de prieteni de pe Facebook vreun membru al familiei?

Evident că da. Suntem rude şi în viaţa virtuală!

8 Cum şi de ce te cenzurezi pe Facebook?

Îmi doresc ca cei cu care interacţionez să se comporte decent şi civilizat şi atunci normal că şi eu îi respect şi avem conversaţii de bun-simţ. Asta nu o fac doar pe Facebook, este ceva în care eu cred. Există oricum o limită şi nu îmi duc viaţa pe Facebook. Lucrurile intime le păstrez pentru mine şi pentru cei foarte apropiaţi.

9 Când ai primit cele mai multe like-uri?

Cu ocazia lansării noului meu single, „Vorbe Goale", am primit, la acel post, peste 1.000 de like-uri în decurs de câteva ore. Oricum, în ziua respectivă Facebook-ul meu efectiv a explodat, foarte multă lume îmi scria despre piesă, mulţi au dat tag la profil în postările de pe wall-urile lor. Link-ul cu piesa „Vorbe Goale" a fost share-uit în 24 de ore de aproximativ 25.000 de utilizatori.

10 La ce oră intri pe Facebook de ziua ta? Câte mesaje ai primit ultima oară?

Păi, ca şi în restul zilelor. Până în jur de ora 16.00 primisem peste 700 de mesaje, după care am renunţat să mai număr. Oricum, cert este că erau foarte multe şi nu am apucat să răspund la fiecare mesaj în parte, aşa că am postat un mesaj de mulţumire pe wall-ul meu.

DJ la ProFM

Numele: Giulia Anghelescu
Data şi locul naşterii: 7 noiembrie 1984, la Galaţi
Starea civilă: necăsătorită
Studii şi carieră: a absolvit Colegiul „Gheorghe Lazăr" din Bucureşti;  Facultatea de Sociologie-Psihologie a Universităţii „Spiru Haret"
- a urcat pe scenă pentru prima oară la 6 ani, în emisiunea „Tip Top Minitop";
- în 1995 şi-a lansat prima casetă, melodiile fiind compuse de Adrian Ordean şi Mihai Ochiu; l a făcut parte din trupa Candy, până în 2004;
- în prezent urmează o carieră solo şi este DJ la ProFM.
Locuieşte în: Bucureşti

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite