O româncă e campioană mondială la Bikini Fitness: „Am scris istorie pentru România, sunt foarte mândră că am reuşit să ridic drapelul“ FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Şulea (foto), în vârstă de 20 de ani, a marcat o premieră pentru sportul românesc, cucerind titlul mondial la Bikini Fitness în cadrul unei competiţii desfăşurată în Santo Domingo.

„Am scris istorie pentru România cu a şaptea medalie internaţională. Am sperat cât o sută de oameni şi am reuşit ceea ce nu a mai reuşit nimeni din ţara noastră. Sunt foarte mândră că sunt româncă şi că am reuşit să ridic drapelul, să fac să cânte imnul nostru în întreaga lume“, a declarat tânăra pentru prosport.ro.

Ioana Şulea este legitimată la Clubul Sportiv Universitar din Târgu Mureş şi doar anul acesta a reuşit să obţină şapte medalii, dintre care două de aur. De asemenea, s-a clasat pe locul secund la cel mai puternic concurs de culturism şi fitness din lume, „Arnold Classic Europe“, patronat de celebrul actor Arnold Schwarzenegger şi unde a învins alte 22 de concurente. 

  

Sportiva maramureşană mai are patru medalii de bronz şi două titluri de campioană naţională, la juniori şi seniori, fiind la ora actuală cotată ca fiind cea mai valoroasă sportivă la această disciplină. 

image

FOTO frcf.ro 

image

FOTO Facebook

image

FOTO Facebook

image

   

image
image

FOTO Facebook

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite