O româncă, celebră în Grecia. Susţine că poate vedea în viitor şi că a prevăzut coronavirusul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angie Loupescou
Angie Loupescou

Angie Loupescou, o româncă originară din Constanţa, este celebră în Grecia şi chiar în întreaga lume, după ce ar fi făcut previziuni incredibile.

Spune că a „văzut” prăbuşirea turnurilor gemene din SUA, accidente, evenimente cu implicaţii majore şi chiar apariţia coronavirusului cu mult timp înainte să apară. În prezent, ţine conferinţe online, face consultaţii prin telefon şi Skype cu oameni de toate vârstele şi de toate naţionalităţile. Susţine că în multe cazuri e suficient să audă vocea cuiva pentru a-i prevedea viitorul.

Angie a trăit în România până la vârsta de 12 ani. Rămasă orfană, după ce părinţii i-au murit într-un accident de maşină, a fost adoptată de un cuplu de greco-români care au luat-o cu ei în Grecia. Doi ani mai târziu a început să observe că are capacităţi paranormale. „La şcoală ştiam subiectele care urmau să cadă la examen, prevedeam lucruri care urmau să se întâmple familiei şi cunoscuţilor, iar ele se adevereau întotdeauna. Aşa mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a făcut un cadou rar, cel al clarviziunii şi al telepatiei”, a povestit Angie Loupescou, într-un interviu pentru Click!.

A început să devină un nume prin anii 2000, odată cu lansarea cărţii ei, numite „Vieţile precedente ale personalităţilor celebre”. Acolo a scris despre viziunea ei privind doborârea turnurilor gemene din SUA. Un an mai târziu, în septembrie 2001, catastrofa se adeverea.

Află pe Click! cum a prevăzut apariţia coronavirusului şi alegerea lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite