Numerologie: care sunt cele mai norocoase zile din an, care e cea mai bună zi din lună şi cum îţi calculezi cifra destinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numerologia nu se raportează la semne zodiacale FOTO Shutterstock
Numerologia nu se raportează la semne zodiacale FOTO Shutterstock

Numerologia poate prezice multe evenimente din viaţă, spun cei iniţiaţi în tainele numerelor. Asta înseamnă că numerologia ne poate spune când sunt zile nefaste, dar şi când sunt cele mai norocoase zile din an.

Similară cu astrologia prin faptul că încearcă să ofere previziuni despre evenimente şi despre date importante din viaţă, numerologia nu se raportează la semne zodiacale. Aşa cum sugerează numele, aceasta se bazează pe matematică. În numerologie, cifrele de la unu la nouă pot oferi informaţii despre personalitate, scop în viaţă etc.

Adunând date şi cifre, de exemplu, cele din ziua de naştere sau din numele tău, poţi afla previziunile horoscopului tău numerologic. Adică poţi afla chestiuni interesante despre viitor, despre personalitate, despre zilele când ai cel mai mult noroc, dar şi despre zilele când se cere să ai mai multă precauţie în tot ceea ce faci.

Află aici cum te ajută numerologia să descoperi cele mai norocoase zile din an şi din fiecare lună şi cum îţi calculezi cifra destinului.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite