Nudiştii şi swingerii îşi dispută „oraşul dezbrăcat“

0
0

Plaja Cap d’Agde de pe coasta Languedoc din Franţa, cunoscută drept cea mai mare colonie de nudişti din Europa, a devenit obiect de dispută între turiştii tradiţionalişti şi un nou grup de libertini, care preferă sexul liber şi schimbul de parteneri.

Potrivit „The Independent", tradiţionaliştii şi-au manifestat de mai mult timp nemulţumirea că oaza lor de linişte este tulburată de cluburile şi hotelurile de swingeri. În acest weekend însă, conflictul a ajuns să fie discutat în cadrul reuniunii consiliului oraşului. Nudişti tradiţionalişti spun că ei şi copiii lor se confruntă cu un comportament exhibiţionist şi voyeurist, care include şi acte sexuale în public.

Au propria zonă

În cadrul reuniunii, Florence Denestebe, consilier independent, a declarat: „Există o zonă din Cap d'Agde care se transformă în capitala europeană a sexului liber". Ea i-a cerut primarului oraşului, Gilles d'Ettore, să intervină înainte ca imaginea plajei Cap d'Agde să dea naştere unei „explozii de comportament libertin în celelalte zone ale oraşului". În jur de 300 de nudişti, îmbrăcaţi de data aceasta, au aplaudat reacţia consilierei.

Ne-am construit propria zonă pentru că voiam o viaţă naturală", a declarat unul dintre ei. „Satul naturalist" de la Cap d'Agde, înfiinţat acum 40 de ani, atrage până la 40.000 de turişti anual. Numit uneori „oarşul dezbrăcat", acesta are o plajă de aproximativ doi kilometri, propriul port, blocuri, un hotel, magazine, restaurante şi baruri, coafor şi chiar un oficiu poştal şi o bancă pentru nudişti. Primarul a luat în considerare plângerile, dar spune că nu are cum să îi interzică pe noii turişti. „Refuz să fac judecăţi de valoare cu privire la obiceiurile sexuale ale altor oameni", a declarat acesta.

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite