Moarte tragică pentru un cuplu proaspăt căsătorit. Îndrăgostiţii au murit la doar câteva ore după nuntă. Ultima declaraţie a miresei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Will Byler (23 de ani) şi Bailee Ackerman (23 de ani), studenţi la Universitatea Sam Houston State din Texas, au murit împreună într-un accident devastator, petrecut la doar câteva ore după ce şi-au unit destinele.

Will Byler şi Bailee Ackerman şi-au găsit sfârşitul împreună, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit. Alături de ei, a murit şi pilotul veteran de război Gerald Green Lawrence, în vârstă de 76 de ani, conform Daily Mail.

Accidentul aviatic s-a produs la doar câteva ore după momentul în care cuplul îndrăgostit a spus 

„da“ şi şi-a jurat iubire veşnică. După o călătorie de aproximativ o oră şi jumătate, aeronava s-a prăbuşit pe un deal.

Lawrence, care lucra ca pilot pentru firma de elicoptere a fratelui mirelui, conducea cuplul la aeroportul din San Antonio, unde îndrăgostiţii urmau să prindă un zbor pentru luna de miere. Înainte să moară, pilotul elicopterului a sunat la 911 pentru a raporta o problemă. Deocamdată nu sunt cunoscute cazuele exacte care au dus la producerea accidentului. 

   

Madi Wagner, un prieten apropiat al cuplului, a avut cuvinte pline de suferinţă după tragedie şi spune că nu-şi poate explica cum a fost posibil aşa ceva: „Îmi e greu să înţeleg întreaga situaţie, dar nu mă voi întreba de ce. Aceştia şi-au petrecut ultima zi pe acest pământ sărbătorind cu cei dragi. Cred că a fost cu adevărat cea mai bună zi din viaţa lor. Ştiu că Dumnezeu avea nevoie de aceste două suflete dulci mai mult decât aici pe pământ. Ştiu cu siguranţă că L-au făcut mândru pentru tot ce au făcut în timpul vieţii“.

Will Byler şi Bailee Ackerman au avut o nuntă ca-n poveşti, iar după evenimentul special, mireasa a evidenţiat dragostea care este între ei şi le-a mulţumit celor care le-au fost alături: „Vă mulţumesc tuturor celor care ne-au trimis cele mai bune urări atunci când ne-am căsătorit!“

„Sunt încrezătoare în tine, Will Byler, şi sper că toată lumea va experimenta o dragoste ca cea pe care o avem noi“, mai scrie ea şi încheie prin: „Azi e începutul pentu un totdeauna împreună!“.

image

Mirii Bailee Ackerman şi Will Byler FOTO CNN

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite