Mireasa îmbrăcată în costumul Evei şi mirele în costumul lui Adam: britanicii s-ar putea căsători în pielea goală cât de curând

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Britanicii îndrăzneţi s-ar putea căsători goi în viitorul apropiat. FOTO people.com
Britanicii îndrăzneţi s-ar putea căsători goi în viitorul apropiat. FOTO people.com

Regulile de oficiere a căsătoriilor civile devin din ce în ce mai relaxate. După acceptarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, ar putea urma legalizarea nunţilor în cadrul cărora mirii îşi unesc destinele goi puşcă.

Exhibiţioniştii sau naturiştii care îşi doresc ca hainele să nu stea între ei atunci când vor spune „Da”, ar putea fi lăsaţi prin lege să se căsătorească aşa cum doresc, chiar şi dezbrăcaţi, scrie „Daily Mail”. 

Chris Grayling, Secretar de Stat la Justiţie în Marea Britanie, a confirmat că printre grupurile şi asociaţiile care vor să schimbe legile britanice în vigoare se află şi British Naturism, organizaţia care reprezintă naturiştii şi pune la cale campaniile menite să stopeze prejudecăţile legate de nudism. Mai mult decât atât, noile reforme ale legii din Marea Britanie le-ar putea permite însurăţeilor să se căsătorească unde doresc, nu neapărat la starea civilă.

Grupurile independente care sprijină căsătoria susţin că cel mai important este ca oamenii să îşi ia jurămintele în serios, nu cum se prezintă sau locul unde aleg să ţină ceremonia. 

„Mie mi-e indiferent dacă oamenii se căsătoresc în timp ce sar din avion sau pe plajă atâta timp cât preţuiesc căsătoria şi dacă aceasta este înregistrată corespunzător. Unele idei sunt totuşi prosteşti. Sper ca mirii să instruiască corespunzător cavalerii de onoare vizavi de unde vor purta verighetele în cazul căsătoriilor naturiste”, a declarat Harry Benson, de la „Marriage Foundation”, o organizaţie care promovează căsătoria.

Momentan, legile din Marea Britanie le permit îndrăgostiţilor să se căsătorească la biserică, sub regulile bisericilor cu drept de ceremonii, sau la registrul de stare civilă.

Reprezentanţii Ministerului de Justiţie au declarat că, deşi umaniştii sunt nerăbdători să organizeze nunţi în aer liber sau în alte locuri cu însemnătate pentru cupluri, cum ar fi o plajă, un teren de fotbal sau locul în care s-au cunoscut, aceste manifestări ar putea deschide calea unor acţiunil ilegale.

Citeşte şi:

Topul ţărilor cu cei mai mulţi nudişti. Nemţii, din nou campioni

Satul cu nudisti. Oamenii trăiesc de 85 de ani în costumul lui Adam şi Eva. FOTO VIDEO

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite