Mesaje amuzante de 1 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mesajele amuzante de 1 aprilie pot fi variante excepţionale de farse făcute la distanţă. Important este să-i aduceţi zâmbetul pe buze persoanei vizate.

Mesaje amuzante de 1 aprilie: accident de Ziua Păcălelilor 

„Am avut un accident, a dat o maşină peste mine, iar acum mă aflu la spital şi doctorii tocmai m-au anunţat că trebuie să-mi fie amputat un picior. Trebuie să mă ajuţi, hai la spital ca să afli că totul nu este decât  o păcăleală de 1 Aprilie.”

Mesaje amuzante de 1 Aprilie: un câştig neaşteptat 

„FELICITĂRI! Aţi câştigat o vacanţă în Thailanda pentru două persoane şi 10.000 de euro bani de cheltuială. Pentru revendicarea premiului trebuie să veniţi la Biroul Farse din strada Păcălelilor, n1. ”

Mesaje amuzante de 1 Aprilie: infidelitate mărturisită 

„Ne iubim de atâţia ani, de aceea îmi este foarte greu să-ţi mărturisesc ceva ce mă apasă pe suflet. Nu mai pot trăi în minciună, nu mai vreau să nu pot dormi nopţile, să stau cu gândul numai la asta, mai devreme sau mai târziu o să afli oricum. Te înşel aproape zi de zi, oră de oră cu…. serviciul.”

Mesaje amuzante de 1 Aprilie: pentru viitorul tătic 

„Iubitul meu drag, vreau să-ţi dau o veste extraordinară: SUNT ÎNSĂRCINATĂ… cu noi atribuţii la locul de muncă. Deşi nu vreau să-ţi stric ziua vreau să te anunţ că am fost depistat cu cancer şi doctorul mi-a mai dat maxim o lună de zile de trăit. Aş vrea dacă poţi să ne întâlnim pentru a ne lua adio şi pentru a sărbători această zi de primăvară de 1 Aprilie.”

Mesaje amuzante de 1 Aprilie: aventuri de-o noapte 

„Iubita mea, nu mai pot ascunde acest lucru de tine. Este mult prea grav şi nu vreau ca timpul să se întoarcă împotriva mea într-o bună zi. Sunt tatăl a doi copii pe care nu i-am recunoscut, rezultaţi din două relaţii de-o noapte. Copiii se numesc Păcăleală şi Aprilie.”

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite