Păcăleli de 1 Aprilie pentru iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Păcăleli de 1 Aprilie pentru iubit. Ziua de 1 aprilie este un bun prilej ca să faceţi o glumă şi pe seama iubitului sau soţului. Bineînţeles, fiecare doamnă sau domnişoară trebuie să aibă grijă cât întinde coarda, de la caz la caz, pentru a nu risca să-şi supere perechea.

Păcăleli de 1 aprilie pentru iubit: farsa-test cu părinţii

O farsă care poate fi considerată şi un test în cuplu este cea în care îl puteţi anunţa senină că părinţii sau doar mama-soacră vin să locuiască cel puţin o săptămână la voi acasă.

Păcăleli de 1 Aprilie pentru iubit: tatuajul „permanent“ 

Dacă iubitul sau soţul nu este de acord cu tatuajele, atunci chiar asta puteţi să faceţi: un tatuaj temporar despre care îi spuneţi că este permanent, eventual tatuajul să reprezinte un mesaj de amor scris greşit în limba engleză sau un desen obscen. 

Păcăleli de 1 Aprilie pentru iubit: bikinii din buzunar 

O păcăleală destinată unui iubit cu mult simţ al umorului poată să fie înscenarea unei „act“ de trădare în iubire. Mai exact, pregăteşte o cină delicioasă, îmbracă-te sexy şi răsfaţă-l ca pe un prinţ, apoi, când îi va fi lumea mai dragă, scoate ca din întâmplare, din buzunarul pantalonilor săi abia dezbrăcaţi după ce a venit de la serviciu, o pereche de chiloţei care nu este a ta. Întreabă-l cu lacrimi în ochi (în cazul în care eşti o actriţă bună), cui îi aparţin bikinii, pentru că în niciun caz nu sunt ai tai. 

Păcăleli de 1 Aprilie pentru iubit: recomandarea ginecologului 

O altă farsă din seria „păcăleli de 1 Aprilie pentru iubit”, care are potenţial să se transforme într-o seară incendiară, este varianta în care cumpăraţi de la sex-shop un vibrator, un bici şi o pereche de cătuşe, apoi îi explicaţi cât se poate de convingător că ginecologul v-a recomandat o viaţă sexuală ceva mai „picantă“.

Păcăleli de 1 Aprilie pentru iubit: un dulce mult prea sărat 

Nu în ultimul rând, puteţi să-i pregătiţi câteva prăjituri delicioase, dar atât de sărate sau de picante încât îşi va da seama de păcăleală de la prima îmbucătură. De altfel, farsele culinare sunt mereu la îndemână femeilor care caută cele mai inspirate păcăleli de 1 Aprilie pentru iubit.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite