VIDEO Moda bărbaţilor în „izmene de oraş“ revine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţul unei perechi de meggings porneşte de la 22 de euro, în funcţie de imprimeu FOTO affashionate.com
Preţul unei perechi de meggings porneşte de la 22 de euro, în funcţie de imprimeu FOTO affashionate.com

Colanţii pentru bărbaţi, botezaţi meggings de americani, după termenul leggings, care descrie acelaşi model de pantalon din spandex, dar pentru femei, ar putea fi marea revelaţie a anului 2014 în moda masculină.

Deşi „izmenele de oraş“, cum le-au poreclit unii critici de modă, au fost desemnate, în 2012, cea mai urâtă tendinţă a momentului, doi designeri din Chicago, Adam Freck şi Andrew Volk, sunt decişi să readucă în atenţie colanţii bărbăteşti. Creatorii de modă au lansat un magazin online unde vând 14 modele diferite de meggings, convinşi că bărbaţii vor realiza că sunt mai confortabili decât jeanşii strâmţi şi că îi pun mai bine în valoare. Preţul unei perechi de meggings porneşte de la 22 de euro, în funcţie de imprimeu.

Primii fani ai colanţilor bărbăteşti au fost vedete precum actorul şi cântăreţul Russell Brand sau interpretul Justin Bieber, care au apărut adesea îmbrăcaţi astfel, inclusiv în timpul concertelor, nu doar la o plimbare prin oraş. Pe de altă parte, revista pentru bărbaţi „GQ“ a luat atitudine, în 2012, împotriva acestei mode, considerând că este o adevărată ruşine pentru un bărbat adevărat, relatează Daily Mail.

Designerii americani recomandă bărbaţilor curajoşi să poarte meggings cu tricouri mulate, tricouri fără mâneci, jachete şi hanorace, la care să asorteze o pereche de cizme sau de bocanci greoi, chiar şi sneakerşi, pentru un efect maxim.

„Trebuie să recunoaştem că spandexul este un material care flatează, pune frumos în valoare calităţile fizice ale oamenilor. Pe de altă parte, meggings sunt mult mai confortabili decât jeanşii extrem de strâmţi şi mai stilaţi, dar şi mai potriviţi pentru a fi purtaţi în public decât sunt colanţii pentru fitness“, au explicat cei doi designeri.

Cât de repede observă femeile dotările unui bărbat? Reacţii când cred că nimeni nu se uită

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite