VIDEO Marc Jacobs: „Sexul şi celebritatea vând orice“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jacobs încurajează consumul de Coca Cola. FOTO YouTube
Jacobs încurajează consumul de Coca Cola. FOTO YouTube

Noul director de creaţie Diet Coke sărbătoreşte cei 30 de ani ai brandului printr-o colecţie emblematică. Plecând de la premisa că nuditatea sporeşte vânzările, Marc Jacobs, personajul central al campaniei aniversare, îşi etalează calităţile fizice la aproape 50 de ani.

Noul director de creaţie a profitat de reclamă pentru a-şi etala corpul musculos şi tatuat, spre admiraţia a trei femeie ce joacă rolul de admiratoare în filmuleţul de promovare Diet Coke. Jacobs îşi face fotografii într-o cabină în care, din cauza temperaturii ridicate, transpiră şi se dezbracă. Marc Jacobs face cinste şi colecţiilor vestimentare de la casa de modă omonimă, purtând o fustă neagră, largă, asemenea acelora de la defilările de pe catwalk. „Bună, fetelor, este timpul să petrecem!“, le spune el fanelor, după ce termină sesiunea foto.

Artistul în vârstă de 49 de ani s-a declarat uimit de reacţiile pozitive pe care le-a primit după realizarea shootingului şi a reclamei, dar a găsit o explicaţie pentru care succesul său nu ţine cont de vârstă. „Faima şi sexul vând aproape orice, dar voi împlini 50 de ani în curând, iar asta ar trebui să mă bucure“, a declarat el pentru publicaţia „WWD“. „Sunt flatat să reprezint campania şi să-mi pun amprenta pe campania aniversară a 30 de ani. Diet Coke este o emblemă pe care o iubesc“, a spus el despre brandul care a mai colaborat cu iconuri ale modei, precum Jean Paul Gaultier, Diane von Furstenberg şi Karl Lagerfeld.

marc jacobs - marcjacobs.com

FOTO marcjacobs.com

Reprezentanţii Diet Coke spun că Jacobs va împrospăta campania cu o nouă viziune. „Inspirat de cele trei decenii, designul chic reflectă supremaţia femeii în anii ’80, ’90 şi în 2000, cu o abordare diferită ce corespunde cu stilul lui Marc Jacobs“, au explicat ei.

Pentru ediţia aniversară a brandului, directorul de creaţie şi-a pus semnătura pe o ediţie limitată de sticle şi căni. Obiectele vor fi disponibile în 11 ţări, printre care Franţa, Marea Britanie şi Islanda şi vor reflecta atât valorile brandului internaţional, cât şi personalitatea designerului american.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite