„Veteranele“ au primit întăriri: cine sunt cei zece „îngeri“ care au trecut proba aripilor Victoria’s Secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra echipă de modele care prezintă produsele brandului american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a primit o infuzie de forţe proaspete, graţie celor zece noi membre devenite oficial „îngeri“. Reînnoirea vine după ce în ultimii doi ani mai multe supermodele au încetat colaborarea cu firma americană

„Titul de înger Victoria’s Secret trebuie câştigat pe merit“, iată deviza după care s-a format în urmă cu 18 ani echipa celor mai frumoase femei din lume, modele cu trupuri şi chipuri perfecte, aşa cum au fost întotdeauna promovate în campaniile brandului american de lenjerie sexy. Deşi reprezentanţii Victoria’s Secret au fost adesea blamaţi pentru că insistă să promoveze o imagine ideală a corpului feminin,  atât de diferită de cea a femeilor obişnuite, reţeta succesului este păstrată şi funcţionează în ciuda criticilor.

„Veteranele“ au primit întăriri

Drept dovadă, casa de modă a prezentat săptămâna trecută cele zece noi manechine care se vor alătura în calitate de îngeri veteranelor Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel şi Lily Aldridge. Noua generaţie de îngeri a fost „crescută“ şi antrenată în timpul prezentărilor, realizării campaniilor publicitare şi cataloagelor Victoria’s Secret tocmai pentru a umple glourile lăsate de nume importante care şi-au au încheiat contractele anul acesta şi anul trecut. Printre ele se numără cel mai bine plătit topmodel din lume, Gisele Bündchen, care a pus punct în luna aprilie carierei de podium, dar şi frumoasele Karlie Kloss şi Doutzen Kroes. 

Martha Hunt, Elsa Hosk, Taylor Hill, Sara Sampaio, Romee Strijd, Lais Ribeiro, Stella Maxwell, Kate Girgorieva, Jasmine Tookes şi Jac Jagaciakm sunt cele zece manechine selectate din rândurile manechinelor care colaborează cu Victoria’s Secret pentru a fi ridicate la rang de „îngeri“. Cele mai importante reviste de modă, „Vogue“ şi Harper’s Bazaar au anunţat întregirea echipei „celor mai frumoşi îngeri de pe Pământ“ ca pe un eveniment important în industria modei.

„Îngeri“ timp de 50 de zile pe an

Decizia finală în alegerea nou-venitelor i-a aparţinut, ca de fiecare dată în ultimii 15 ani, directorului creativ al brandului Victoria Secret's, Edward Razek. Acesta se numără printre cele mai influente cinci personalităţi din industria modei, conform unui clasament realizat de publicaţia economică „Forbes“.

Manechinele alese trebuie să dedice cel puţin 50 de zile pe an îndatoririlor de  înger Victoria’s Secret, explică Lauren Milligan, editor al revistei „Vogue“ din Marea Britanie. „Aceste zile sunt prevăzute în contractul încheiat cu Victoria’s Secret şi presupun participarea la prezentări, deschideri de magazine, şedinţe foto pentru campanii publicitare şi pentru realizarea catalogelor sau promovarea de produse. La prima vedere poate că nu pare un efort prea mare pentru un salariu de 100.000 de dolari pe an, dar aceste 50 de zile pot să însemne orice moment din an, ceea ce duce adesea la ratarea altor oferte de lucru promiţătoare“, adaugă Milligan.

De altfel, clauzele contractuale şi salariile destul de modeste ale „îngerilor“ faţă de perioada în care cele mai vestite dintre topmodele primeau şi milioane de dolari pentru prezenţa la evenimentele Victoria’s Secret, se pare că fi unul din motivele pentru care mai multe manechine au decis să pună capăt colaborării cu brandul american. Informaţia a fost confirmată parţial de Edward Razek, care declara în luna februarie a acestui an, pentru revista „Vogue“, că „Doutzen Kroes a preferat să accepte o altă propunere profesională“ în timp ce „Karlie Kloss nu mai reuşea să-şi îndeplinească obligaţiile faţă de Victoria’s Secret, din cauza nenumăratelor angajamente din industria modei“.

Conform editorilor de modă ai publicaţiei „Vogue“, Alessandra Ambrosio şi Adriana Lima, starurile incontestabile ale Victoria Secret's la acest moment, ar putea „să iasă la pensie cât de curând“. „Amândouă au 33 de ani, au defilat în nu mai puţin de cincisprezece show-uri Victoria Secret's şi fiecare este mama a câte doi copii“, argumentează aceştia zvonurile altor două „dispariţii“ importante din rândurile firmei americane de lenjerie sexy.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite