Un urs din România a strâns milioane de vizualizări pe internet. „Acei urși s-au obișnuit cu oamenii imbecili” VIDEO

0
Publicat:

Un videoclip cu un urs filmat în România a adunat peste trei milioane de vizualizări pe Facebook și mai mult de 100.000 de reacții, după ce a fost postat pe o foarte populară pagină a rețelei de socializare.

În imaginile postate pe pagina de Facebook LADbible, cu 48 de milioane de urmăritori, se vede un urs care, potrivit postării, a fost surprins pe Transfăgărășan.

Animalul a fost filmat dintr-o mașină. În înregistrare se vede cum ursul își ridică o labă atunci când autovehiculul trece prin dreptul său.

Gestul, un fel de salut, pare aproape uman. Autorul postării a subtitrat imaginile cu un două mesaje: „Bună dimineața!” și „Să aveți o zi frumoasă!”.

Filmulețul, devenit viral, are 3,1 milioane de vizualizări pe Facebook, 4.000 de comentarii și peste 100.000 de aprecieri.

Imaginile au devenit virale. FOTO Captură video LADbible
Imaginile au devenit virale. FOTO Captură video LADbible

Cele mai multe reacții au fost de amuzament, însă au existat și comentarii care au pus punctul pe problemele cu care se confruntă România când vine vorba de urși,

„Un urs care este hrănit de oameni este un urs mort! Nu este nimic amuzant în acest videoclip, ci doar dramă! Acei urși s-au obișnuit cu oamenii imbecili care se amuză când hrănesc animalele sălbatice. După prima bucată de pâine aruncată, urmează glonțul de la vânători”
, a scris Andrei C, într-un comentariu.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite