Un călugăr budist transsexual a renunţat la sihăstrie şi a devenit model de lenjerie intimă pentru femei FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Phjaranat Nobantao trăieşte ca Mimi Tao şi este o prezenţă obişnuită pe covorul roşu şi pe podiumurile de modă, fiind unul dintre cele mai apreciate modele de lenjerie intimă din Thailanda. FOTO taringa.net
Phjaranat Nobantao trăieşte ca Mimi Tao şi este o prezenţă obişnuită pe covorul roşu şi pe podiumurile de modă, fiind unul dintre cele mai apreciate modele de lenjerie intimă din Thailanda. FOTO taringa.net

Un călugăr budist transsexual a renunţat la o viaţă de meditaţie, la templu, şi a cunoscut succesul ca model de lenjerie intimă pentru femei.

La vârsta de 12 ani, Phjaranat Nobantao a fost trimis la un templu budist şi şi-a petrecut următorii şanse ani din viaţă fiind călugăr. Viaţa la templu nu l-a împiedicat însă „să se poarte ca o fată, să vorbească ca o fată şi să fie interesat de lucruri feminine, precum machiajul”, potrivit portalului firsttoknow.com. Deşi trăia sub reguli stricte,  Phjaranat era transsexual şi se întâlnea frecvent cu alţi patru prieteni, cu care putea fi el însuşi. Împreună, au început să ia pilule contraceptive pentru că îşi doreau să dobândească calităţi feminine, să li se dezvolte sânii. 

Inspirat de modelul Yui Phetkanha, Nabantao a decis să îşi urmeze chemarea şi să devină, a rândul lui, model. După 12 întâlniri cu Yui, a convins-o pe aceasta să îl înveţe, pe parcursul a trei luni, ce trebuie să facă pentru a intra în industrie. Acum, Phjaranat Nobantao trăieşte ca Mimi Tao şi este o prezenţă obişnuită pe covorul roşu şi pe podiumurile de modă, fiind unul dintre cele mai apreciate modele de lenjerie intimă din Thailanda. 

image

FOTO Daily Mail

Deşi la început a fost respins în mod repetat, transsesxualul nu a renunţat la visele sale, construindu-şi, pas cu pas, un nume în domeniu. Astfel, după câteva roluri mici şi reclame, Mimi Tao a primit prima slujbă. De atunci, cariera sa a evoluat în mod spectaculos. 

„Nimeni nu ştie ce se va întâmpla în viitor. Poate voi fi din nou model atunci când mama mea nu va mai avea datorii, iar eu nu voi mai avea pentru ce să îmi fac griji. Îmi place ce fac, dar uneori mă gândesc că aceea era viaţa ideală pentru mine”, a declarat, cu nostalgie,  Mimi Tao. 

image

FOTO modelmayhem.com

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite