Un apartament la Cannes, în timpul Festivalului de film, de trei ori mai ieftin decât la Cluj, în perioada Untold FOTO

0
Publicat:

Astăzi începe cea de-a 76-a ediție a celebrului Festival de Film de la Cannes, care va aduce pe covorul roșu staruri internaționale precum Michael Douglas, Leonardo DiCaprio și Harrison Ford.

Astăzi începe Festivalul de film de la Cannes 2023 FOTO Shutterstock
Astăzi începe Festivalul de film de la Cannes 2023 FOTO Shutterstock

Festivalul de Film de la Cannes este unul dintre cele mai importante evenimente din lumea filmlui, care atrage, an de an, în orașul de pe Coasta de Azur, cele mai mari nume din industrie, dar și pe miliardarii lumii, precum și numeroși turiști.

Pentru staruri și elite, există, evident, cazări de lux, vile închiriate cu zeci de mii de euro pe zi, iahturi sau hoteluri celebre precum Martinez și Carlton.

Însă și turiștii obișnuiți pot vizita orașul în perioada festivalului, cu un buget decent. Pe platforma Booking există diverse opțiuni de cazare, iar una dintre ele este un apartament de două camere, cu o suprafață de 78 de metri pătrați, situat la 12 minute de mers de Palais du Festival, locul unde se desfășoară evenimentul. O noapte de cazare (pentru patru persoane) costă 209 euro.

Apartament Cannes Captură Booking JPG

O căutare pentru o proprietate similară, în Cluj-Napoca, la începutul lunii august (când are loc Untold Festival), arată că un apartament cu un living și un dormitor și o suprafață de 85 de metri pătrați costă 718 euro, pentru două persoane, redus de la 865 de euro. Pentru patru persoane, prețul este 862 de euro.

Apartament Cluj foto Captură Booking JPG

Anul acesta, Festivalul Untold are loc în perioada 3-6 august, iar printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Armin van Buuren, David Guetta, Imagine Dragons, Martin Garrix, Alesso.

A 76-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes se desfăşoară în perioada 16-27 mai. Pedro Almodovar, Natalie Portman, Johnny Depp şi Michael Douglas se numără printre vedetele aşteptate să-şi facă apariţia pe Boulevard de la Croisette din Cannes.

În debutul festivalului va fi proiectat filmul în limba franceză „Jeanne du Barry“, în care Johnny Depp îl portrertizează pe regele Ludovic al XV-lea. Acesta este primul său rol major după un proces mediatizat împotriva fostei sale soţii.

În total, 21 de filme concurează pentru Palme d'Or, cu un număr record de regizoare aflate în competiţie: şapte.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite