Persoana anului în revista Time: Regele Charles versus Volodimir Zelenski. Cine este în fruntea clasamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regele Charles luptă împotriva președintelui ucrainean Volodimir Zelenski și a altor celebrități importante ca Persoana anului desemnată de către revista Time.

Regele Charles. FOTO Arhivă
Regele Charles. FOTO Arhivă

Publicația a anunțat că votul pentru Persoana anului 2022 de la Time este deschis oficial, permițând cititorilor să voteze pentru „persoana sau grupul care a avut cea mai mare influență asupra anului 2022 – la bine și la rău”.

Oamenii pot vota dintr-o listă de peste 60 de figuri globale, înainte ca Persoana Anului, care va fi prezentată pe coperta numărului anual al revistei, să fie aleasă în cele din urmă de editorii Time și să fie dezvăluită luna viitoare.

Până acum, dintre toți cei care au votat, doi la sută dintre oameni au spus că Regele este Persoana anului din acest an, în timp ce 98 la sută dintre oameni au spus nu.

Mama Regelui a primit anterior titlul, deoarece regretata Regina Elisabeta a II-a a fost votată Femeia Anului de către Time în 1952, în același an în care a urcat pe tron.

Potrivit Time.com, Zelenski  este în prezent înaintea Regelui Carol, deoarece 24% dintre oameni au votat pentru ca președintele Ucrainei să primească onoarea.

Vladimir Putin, care a declarat război Ucrainei, este, de asemenea, în fața titlului Time, cu un scor da de trei la sută. În plus, fostul președinte american Donald Trump și prim-ministrul Marii Britanii Rishi Sunak au un scor de trei procente.

Femeile protestatare din Iran sunt în prezent în fruntea pentru Persoana Anului, cu 84% dintre oameni votând pentru ele.

Mulți artiști muzicali sunt prezenți pentru distincție, 10% dintre oameni votând pentru Taylor Swift, șapte la sută pentru Beyoncé, cinci la sută pentru Lizzo și patru la sută pentru Harry Styles.

Magazin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite