Patronul generos care și-a închis afacerea și a dus angajații într-o vacanță de lux. Povestea antreprenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Khairul Aming, CEO-ul unei companii din Malaezia a decis să închidă afacerea pentru o săptămână și a plecat cu toți cei 60 de muncitori într-o stațiune, cu toate cheltuielile plătite, potrivit StiriDiaspora.

image

Angajații firmei Sambal Nyet (care vinde sosuri chili) au petrecut astfel cinci zile în Langkawi, un arhipelag turistic din nord-vestul Malaeziei, într-un lux la care nu puteau nici măcar să viseze.

Tot personalul este fericit”, a scris Aming într-o postare pe Instagram.

Cei 60 de angajați ai companiei lui Khairul Aming au beneficiat de bilete de avion gratuite, cazare într-un hotel de 5 stele cu camere cu vedere la mare și mese incluse, inclusiv o cină festivă la finalul sejurului.

Salariații s-au bucurat și de o excursie cu un yaht privat care avea inclusiv un imens jacuzzi. 

Aming și-a mai surprins angajații și cu altă ocazie, în toamna anului trecut, când i-a invitat într-o stațiune, iar recent le-a oferit carduri cadou gratuite pentru Ziua Muncii.

Generozitatea sa a fost apreciată pe Instagram, iar patronul a fost întrebat mai în glumă, mai în serios, dacă mai sunt posturi libere în companie.

O afacere care merge ca pe roate

Khairul a arătat, în aprilie, online cum a reușit să vândă 13 000 de sticle de sos Sambal Nyet în doar 46 de secunde. Odată cu viralizarea clipurilor sale, cererea a crescut și mai mult,  potrivit Știri Diaspora.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite