„Nicole Kidman se îmbracă pe întuneric”, acuză criticii de modă: cele mai neinspirate ţinute ale actriţei FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa australiană  Nicole Kidman, câştigătoare de Oscar, este foarte apreciată pentru talentul său actoricesc, însă nu este la fel de aplaudată de criticii de modă pentru stilul său vestimentar, aceştia acuzând-o, după cea mai recentă apariţie a sa, că s-ar îmbrăca „pe întuneric”

Faimoasa actriţă australiană Nicole Kidman a reuşit, de-a lungul carierei sale, să cucerească criticii de film, câştigând, printre altele, un premiu Oscar, un Glob de Aur şi un premiu BAFTA. 

În ciuda talentului său actoricesc incontestabil, frumoasa actriţă nu excelează, însă, la capitolul vestimentar, ţinutele sale lezând, în nenumărate rânduri, „ochii”criticilor de modă. 

După cea mai recentă apariţie publică a sa, la Academy of Country Music Awards, Kidman a fost dur judecată de aceştia, care au acuzat-o că se îmbracă „pe întuneric”. 

image

FOTO Daily Mail

Actriţa s-a prezentat la eveniment pentru a-şi susţine soţul, cântăreţul de muzică country Keith Urban , într-o rochie colorată, transparentă pe alocuri, cu fluturi şi păsări brodate, paiete, mâneci lungi şi guler mulat. 

image

FOTO Daily Mail
 

Aceasta nu a fost, însă, cea mai „ruşinoasă” apariţie a sa. Nicole Kidman a fost criticată, de-a lungul anilor, şi pentru alte ţinute considerate neinspirate.

image

FOTO Daily Mail

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite