În urmă cu un secol, un ziar a prezis cum va arăta anul 2024: predicțiile impresionant de precise

0
Publicat:

În urmă cu un secol, se anticipa că autoturismele vor umple străzile marilor orașe, că oamenii vor atinge si suta de ani și că vor fi create diamante sintetice.

Descoperirile uluitoare ale cercetătorului Paul Fairie de la Universitatea din Calgary aduc la lumină cât de impresionant de precise au fost unele dintre aceste predicții, conform Știri din Diaspora.

Conform unui articol din 1924, "automobilele vor crește și se vor înmulți la nesfârșit".

Când vine vorba de speranța de viață, proiecțiile din 1924 au sugerat că majoritatea oamenilor vor trăi "cel puțin 100 de ani," anticipând descoperirile medicale care vor rezolva problemele de sănătate ale oamenilor.

Ziar care a apărut în 1924 Colecție Paul Fairie
Ziar care a apărut în 1924 Colecție Paul Fairie

O altă predicție uluitoare se referă la fotografiile de familie, prevăzând că albumele vor fi dominate de imagini video, un indiciu surprinzător al direcției pe care tehnologia o va lua.

Un articol optimist a sugerat că cinematograful va contribui la instaurarea păcii mondiale prin "limbajul universal al filmelor", un concept care nu s-a realizat în practică.

Printre predicțiile mai fantastice s-au numărat locuirea oamenilor pe Lună, transplanturile de urechi. De asemenea, un ziar a avertizat că rezervele mondiale de diamante vor fi jefuite, iar oamenii vor purta inele de logodnă realizate dintr-o piatră prețioasă sintetică făcută din zahăr.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite