FOTOGALERIE Cea mai sexy prezentare de modă din 2014: sutiene de milioane de dolari au acoperit sânii celor mai frumoşi îngeri Victoria’s Secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îngerii Alessandra Ambrosio şi Adriana Lima au condus anul acesta defilarea casei americane de lenjerie intimă Victoria’s Secret, eveniment care a fost organizat pentru prima dată la Londra, marţi seara. Pentru a continua tradiţia, colecţia a inclus şi anul acesta două sutiene-bijuterie, fiecare în valoare de 2 milione de dolari, realizate cu peste 16.000 de rubine, diamante şi safire.

Alessandra Ambrosio şi Adriana Lima au fost anul acesta îngerii norocoşi care au îmbrăcat sutienele-fantezie în valoare totală de 4 milioane de dolari, în cadrul show-ului îngeri Victoria Secret care a avut loc marţi seara în capitala londoneză. Spectaculoasele piese de lenjerie intimă, confecţionate de casa de bijuterii Mouawad, au fost realizate în aproape 1.380 de ore.

Adriana Lima (33 de ani) a purtat sutienul-bijuterie albastru cu argintiu, în timp ce sutienul roşu a fost prezentat de colega sa, Alessandra Ambrosio (33 de ani).

image

Apariţia pe catwalk a frumoaselor braziliene a fost acompaniată de interpretarea cântăreţei Ed Sheeran. Anul trecut, sutienul fantezie a fost arătat lumii de modelul Candice Swanepoel, piesă estimată la 10 milioane de dolari.

image

FOTO Daily Mail 

Pe podiumul de prezentare au defilat unele dintre cele mai frumoase femei din lume, care fac parte din echipa Victoria’s Secret, printre care Karlie Kloss, Doutzen Kroes (care a urcat pe scenă la numai 5 luni după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil), Candice Swanepoel, Joan Smalls şi Jourdan Dunn. 

image

Taylor Swift FOTO Daily Mail 

Printre artiştii invitaţi să susţină recitaluri în timp ce modelele au defilat în costumaţii sexy, foarte elaborate, din care nu au lipsit aripile devenite emblemă a show-ului, s-au numărat şi Taylor Swift şi Ariana Grande. Acesta din urmă au fost la rândul lor îmbrăcate cu ţinute Victoria’s Secret, provocatoare. Pe scenă a urcat şi cântăreţul Hozier, care a interpretat hit-ul „Take Me To Church“.

image

O explozie de culoare a invadat catwalk-ul, dar show-ul a avut şi o parte dedicată lenjeriei intime de culoare neagră, de o senzualitate aparte. O altă temă a spectacolului a fost Îngerul aurit, pe parcursul căreia modelele transformate în zeiţe au defilat în ţinute cu aripi aurii.

image

Manechinul Doutzen Kroes (foto sus), în vârstă de 29 de ani, a fost îndelung aplaudă de public pentru cât de bine a arătat pe scenă la numai cinci luni după ce a născut pentru a doua oară, în urmă cu cinci luni.

image

FOTO Daily Mail

Spectacolul s-a încheiat cu Balul Îngerilor (Angel Ball), unde invitaţii din public s-au distrat până târziu în compania modelelor care au defilat pe podium. 

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite